Alla inlägg den 10 september 2011

Av Sandra Sterner - 10 september 2011 19:55

Så underbart att vakna upp och se att trots att det är höst att solen skiner, när man dessutom är ledig.


På lördagarna, när tids ges vill säga, och man inte är upptagen, med typ massor utav andra saker, så brukar det bli så att jag besöker loppisen uppe i centrumet. Idag hittade jag faktiskt lite småsaker en  söt vägglampa och en svart smideskrona med något som liknade kristallprismor. Efter loppisen bar det av ut till IKEA och handlade lite (dock inga stora, tunga grejer) utan det blev bara lite småsaker.


 


Jag skrev tidigare i veckan att jag inte visste när jag skulle få tillbaka orken eller kraften att fortsätta med renoveringen här hemma. Nu är det min toalett som fått sig en ordentlig uppfräschning. Badrummet som ligger mitt i mot toaletten där är finns det bara plats för badkar, handfat och så självkart min tvättmaskin. Blir man "nödig" så får man lov att skynda sig ut i den lång smala hallen för att där gå in på toaletten.


Nu ska ni få se både före bilder och såklart även efter bilder på hur min toalett numera ser ut.



 

Såhär såg det ut på toaletten, innan renoveringen satte igång. Jag avskydde verkligen den ( det såg ut så) men den pissgula ( vem fan väljer en sådan färg) på väggen till en toalett...som pissgul?  Jag verkligen avskydde den hemska färgen från första stund.

 

  

Bortsett från den pissgula färgen på väggarna, så är det något som jag inte gillar så är det dom där standard klot,runda, vita lamporna, som sitter uppsatta antagligen på väggen eller i taket i var och varannat badrum eller toaletterna.  Jag tycker det är lite synd eller rent utsagt tråkigt att inte dom som väljer att inreda badrum/toaletter  inte väljer att sätta in  lite snyggare armaturer, än dom där standard vita runda lamporna. Men det är väl för att det ska vara så billigt som möjligt.


 

 

Numera ser mitt toalett-rum ut såhär. Jag valde att INTE måla, utan istället blev det rosa, gråa tapeter, med blommor. Den svarta smidesljuslampan, med någon slags kristallprismor är köpt idag på loppisen och likaså den på väggen ( den gamla vita runda åkte direkt i soporna) och är numera utbytt emot denna söta lampett, som också den är köpt på loppisen idag. 



  


Ovanför handfatet ser det ut såhär. Ramen har jag hittat och den lämnade jag in den till en glasmästare som satte i en spegel och stenarna som sitter runt spegeln har jag klistrat fast själv, det gäller att vara kreaktiv och inte ha likadant som alla andra har hemma. Likaså "guld" ljuslampetterna på varsin sida, dom är också från loppisen, men från ett tidigare tillfälle.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards