Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Sandra Sterner - 4 mars 2012 20:14

Nu så börjar denna helg gå mot sitt slut och det har inte varit speciellt mycket till vila må jag säga. Igår var det alltså dags för mamsen att flytta och nästan alla vi syskon stod givetvis beredda och hjälpa till med flyttlastet, min lillebror Micke, hade sett till att fixa fram en lätt lastbil och så hade jag förstås min bil (och som nu fungerar igen) och det blev till att fälla baksätet och fylla bagageutrymmet så mycket det gick med kartonger och lite mindre möbler. Då vi ändå var rätt så många så gick det ändå relativt fort, men såklart att det tar en del på krafterna och orken att springa upp-och-ner i trapporna, men det kan ju i och för sig behövas för mig att få tillbaka lite utav min gamla kondition. Nåväl när eftermiddagen kom så började jag avrunda och hade yttligare ännu en gång lastat in ännu mera möbler i min bil för att ta hem det och jag är en sådan person som har väldigt svårt att slänga sådant som jag  vet en gång har tillhört pappa och mamma. Jag har fått höra utav mina yngre systrar att jag är en magisk samlare och samlar på mig alldeles för mycket onödigt! Vilket däremot jag inte alls tycker att jag är, utan vill bara försöka ta tillvara och spara på det som en gång funnits inom familjen.


Igår kväll var det ju 2:a chansen i Melodifestivalen och kan absolut inte alls hålla med att det var rätt sorts tävlingsbidrag som lyckades gå vidare till Globen. Globen. Jag ogillade starkt både Top Cats  tävlingsbidrag " Baby Doll" och ännu mera denna barfota snubben Thorsten Flinck tävlingsbidrag " Jag reser mig igen" och sett i min synvinkel så kan jag tyvärr inte hjälpa det, men tycker att hela hans framträdandet var katastrofalt och hans röst skulle passas bättre till att läsas in till talböcker, för någon sångröst tycker jag inte Thorsten Flick har..tyvärr! Men som sagt alla kan ju inte tycka exakt likadant om alltihopa och är det inte så man säger att " Smaken är som baken" (och min den blir alltmer bredare genom åren :)) Jag hade hellre sett att dessa 2 tävlingsbidrag hade skickadets vidare till Globen. Dom tuffa, hårfagra killarna i hårdrocksgruppen " Dynasty och deras tävlingsbidrag " Land of broken dreams"och den alltid lika glada och charmiga även ack så korta artist Sean Banan, och när Sean showar loss då blir det svårt att inte låta bli att dra lite extra på smilet. :)


Det är väl ändå tur att vi alla har helt olika tycke och smak. Hur skulle världen egentligen se ut om nu alla tycke om precis samma sorts musik-stil eller om nu alla klädde sig på samma sett eller försökte likna någon annan. Att våga att vara sig själv och ta chanser här i livet, när tillfälle ges, och vågar man inte satsa så vinner man ju aldrig någonting heller.


Jag skulle aldrig i hela mitt liv ändra på mitt sett att leva eller min livstil eller sättet att klä eller sminka mig p.g.a att det finns några vrickade/korkade personer som tidigare har störts sig på det. Jag är den jag är och trivs alldeles utmärkt att vara på det sättet som jag är och hoppas verkligen att även alla andra också kommer att vågar vara sig själva och inte gå omkring med att mask och låstas vara någon annan än vem dom egentligen är.


Idag söndag och för mig vilodagen och i morse blev det inget alarm som väckte mig, utan sov ut tills jag själv vaknade och när jag steg ut vid 10-tiden var jag fortfarande vädligt trött, men kunde ( även om jag ville) ligga kvar och sova ännu länge. Vid 14-tiden fick jag ett sms från Nina och hon undrade ifall jag var hemma, och blev lite glatt överraskad över att få veta att Nina, Janne och Nova tydligen redan igår hade bilat ifrån Västerås för att åka ner till Stockholm, dom hade först mellanlandat hemma hos Ninas pappa och Lizzy i Vällingby och stannat kvar där tills idag, och nu på eftermiddagen fick jag besök denna älskade fina trio.



 


Denna bild är tagen från ett tidigare tillfälle då jag var på besök i Västerås. Idag blev det aldrig så att kameran plockades fram och därav inga nya bilder.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards