Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Sandra Sterner - 19 mars 2012 21:59

Tjoho, ungefär så kände jag i morse när jag klev upp från min säng med ett stort leende på läpparna. Äntligen en ny och spännade vecka börjar och det blir alldeles strax tid efter det att jag gjort mig i ordning för att därefter sätta mig i bilen och åka iväg till mitt underbart trivsamma arbetsplats.Hade aldrig trott innan jag började att jag skulle känna en sådan enrom gläjde ( och det tycker jag att jag är väl värld, efter det var jag varit med om under förra året) och likaså ett lyckorus och en iver att komma iväg. Herregud, det känns som för mig som en dröm som slagit in och att få jobba med kläder och styla skyltdockor  och skylta i fönsterna och det är ju så otroligt roligt.

Jag skulle absolut inte vilja jobba med någonting annat än det jag gör idag.Vet att jag skulle bli alldeles förkrossad, ledsen, besviken och dessutom känna mig totalt överkörd om jag inte fick stanna kvar och fortsätta med det som jag verkligen brinner för att göra om dagarna.


Idag blev det återigen dags att ändra lite på skyltningen i det stora fönstret där mitt "alter ego" sitter. Det visade sig idag vara en kund som väldigt gärna ville köpa både den gröna klänningen och dom svarta skorna, som jag valde att styla skyltdockan med för någon vecka sedan. Så det var bara efter det att ha tagit av skyltdockan kläningen och gett dom till kunden, att välja ut en ny snygg klänning och skor till skyltdockan och då vi snart börjar närma oss påsken, så bestämmde jag mig att klä henne i påskens färger, så nu ser mitt "alter ego" alldeles kycklinggul ut i sin ljusgula klänning och med en något kortare och ännu gulare jacka. Det blev likaså en hel del ändrig på möblemanget och den vita plaststolen och det vita glasbordet bytte jag ut. Det blev nu istället så att jag valde ut en ljusgul fåtölj, med små mönster utav svarta blommor och ett tillhörande bord, som var väldigt vackert. Det visade sig att jag inte mera än knappt hade fått hjälp utav butikschefen, med att ställa upp den tunga fåtöljen i skyltfönstret. Därefetr skulle det fixas och donas, med alla dessa smådetaljer, såsom att ställa dit en del saker på bordet, såsom glas, tallrik, blommor m.m I morgon tar jag med kameran och tar några bilder och kanske det blir så att jag bjuder mina läsare på ett nytt litet smakprov på min nya stylning och skyltning.


Nej, nu så återstår det inte så mycket mera för mig än att göra detta.....

 


 


Godnatt!

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards