Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Sandra Sterner - 16 mars 2013 17:18

Så var det lördag och vaknade upp i morse utav att solen letade sig in genom persiennerna.


 


Jag  är en sådan person som inte ( även om jag var lite småtrött) vill låta dagen gå förlorad och ligga och sova bort hela förmiddagen. Så för att tag vara på dagen och det fina vädret som såg så lockande ut, så var det med andra ord bara att stiga upp och göra sig i ordning.

Då jag tidigare i veckan ( det finns ett blogginlägg om det) men iallafall dom svart/silvriga skorna som jag hade beställt, som jag olyckligtvis hade fått skickade till mig i FEL :( storlek!! Typ bara 3 storlekar för små! Blev ju såklart både besviken och ledsen, men inte så mycket att göra åt saken än att skicka tillbaka dom. Hmm, det kanske inte är så himla bra att beställa just skor på nätet. Igår kväll satt jag och kollade runt på nätet efter skor...igen. Ja, ja, det är ju inget snack om saken, men det är väl ingen som har missat att jag är en riktig: Skofetischist!? :D


Det fanns ett del skor som jag blev väldigt förtjust i och bl.a dessa.

 

 


Men kände mig lite osäker då det jag skulle göra beställningen, så det blev inget med just dessa skor. Surfade vidare och hamnade på Deichmann och den butiken ligger även i Port 73 så istället för att beställa och vänta ett par dagar, så är det ju ännu bättre att vänta tills idag och ta bilen dit och prova och se om stövletterna passar.


Så kom vi fram till Port 73.....


 


....men väl inne i butiken så visade det sig endast finnas storlek 39 ( som den största storleken) men tyvärr så får inte mina pråmar plats i den storleken....om jag nu inte ska vika in fötterna! :( ( Det gjorde dom tydligen på dom stackars små kines flickorna förr. Om det nu var kineserna själva eller om det var den gamla kulturen som sade att det var ett såkallat: Skönhetsideeal, med små fötter och snyggt med små fötter. Så dom små flickorna fick i tidig ålder sina fötter hårt snörda och blev därmed deformerade för resten av livet.

 


- Fy faskisken vad det måste ha gjort ont att få sina fötter invikta och hårt ihop snörda.


Nej, men expediten som mer än gärna hjäpte mig och var så super trevlig och han erbjöd sig att ringa till en annan av deras butiker och fråga om dom skorna fanns där i min storlek, och till min glädje så fanns det 2 par kvar i min storlek och dom skulle lägga undan ett par till mig bakom disken. Vi satte oss i bilen och körde vidare till Liljeholmen och därinne på Deichmann fanns så till slut dom skorna, som jag kvällen innan hade hittat på nätet. Prövade dom och dom satt så perfekt och det brukar oftast bli så när jag fastnar för något nytt när jag shoppar att jag genast vill sätta det på mig och det blev till att lägga skorna jag hade på mig i kassen och dom nya satte jag på mig med en gång! Så glad man blir när man hittar något man verkligen gillar och allt som glänser och glittrar gillar jag.


 


Såklart även Caroline skulle få Shoppa lite och till henne blev det ett par blekta jeans och ett par nya svarta solglasögon.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards