Alla inlägg den 14 april 2014

Av Sandra Sterner - 14 april 2014 19:39

En ny vecka igång...igen och nu börjar det verkligen kännas att det är vår. Det är ju så himla underbart att det är både ljusare ute på morgonen och även på kvällarna. Det ännu bättre är ju när solen skiner och finns det något skönare än att vara vistas utomhus när det nu börjar grönska och blomma ute...?


I helgen som var så åkte jag och Caroline ner till mina söner Henrik och Jimmy som bor i Nynäshamn. Vi träffades hemma hos Henrik som är sambo med sin flickvän Sara. Jimmy kom precis när vi skulle till att ringa på dörren. Tidigare så var det så att det var Jimmy som bodde i den lägenheten som nu Henrik och Sara bor i och Jimmy bodde i Henrik lägenhet. Men sedan bestämde dom sinemellan att byta lägenhet med varandra. Henrik behövde större då han skulle flytta ihop med sin tjej och det blev så att Henrik och Sara bytte till sig sin etta till Jimmys tvåa. Nu bor dom bara ett kort promenad ifrån varandra. Då det hade gått ett tag sedan vi träffades så hade vi mycket att prata med varandra om och medans vi satt och fikade ( och konstigt nog så hade jag och Henrik köpt exakt samma fikabröd) och vi kom in på samtalsämnet när Henrik och Jimmy var små och vi skrattade gott åt gamla minnen.


Jag är så otroligt Tacksam över att ha så begåvade och duktiga pojkar som är mer eller mindre experter på att fixa och greja med datorer. Tusen Tack all den kunskap ni behärskar inom datateknik.


Hittade denna gamla bild på mig och 2 utav mina barn Henrik och i bakgrunden Tobias.


 



 Do you rember....Gecke...?


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards