Alla inlägg den 25 april 2014

Av Sandra Sterner - 25 april 2014 22:41

Det är nu äntligen fredag och nu har vi här hemma startat helgen, med att se fredagkvällens tv-underhållning Let´s Dance. Den stora stjärnan bland årets deltagare är ju utan tvekan den yngsta deltagaren Benjamin Wahlgren, som dansar med proffset Sigrid. Wow. vilket samspelt och duktigt danspar dom är tillsammans. Det är lite svårt att tro att Benjamin bara är 16 år ung, men så kommer han ju också från en musikfamilj och har sedan små barnsben stått på scen och uppträtt som musikal artist och sjungit och dansat. Jag och Caroline är båda helt överens att vi är övertygade om att det är Benjamin som kommer ta hem segern i årets Let´s Dance.


På tal om årets deltagare i Let´s Dance, så vem kunde ana och tro att årets längsta deltagare och förre detta höjdhopparen Patrik Sjöberg, kunde kvalificera sig till dom 4 bästa dansparen....helt otroligt. I början att danstävlingen ( och då tränar dom ända flertal timmar varje dag) men i alla fall så tycker jag att en kille som har hållit på med höjdhopp och dessutom hoppat 2.42 Jag tycker att man om man kunnat hoppat så högt att man är rätt så vig och graciös framför allt med tanke på hur han vrider till sin överkropp och framför allt ryggen. För att inte tala om Patriks långa ben som han tycks kunna hoppa väldigt högt med.

Hmm, dessvärre så märktes det inte alls så mycket utav hans vighet i början utav denna danstävling och man kunde undra om han bara strosat runt i gympa skor och aldrig ens ägt ett par dansskor och ännu mindre beträtt något dansgolv.


Jag kunde bara i början instämma med juryn och funderade på om Patrik var utrustad med 2 vänsterfötter eller om det var så att han försökte röra sig som en vandrade pinne i ett akvarium. Karln är ju så stel i sin överkropp att man kan tro han är stelopererad. Blev han det efter det att han slutade med höjdhopp då var han så vig och graciös. Men kul och underhållande är det att se när han i alla fall försöker ge sig på att dansa och hans danspartern Maria gör ju ett fenomenalt jobb som tränar och försöker lära sin elev att dansa.



Nu över till en annan sak och den är att en gammal vän som jag lärde känna inom media branschen i slutet av 90-talet. Jag kände henne inte innan men under en tv-inspelning lärde vi känna varandra. Vi har umgåtts lite till och från, men så 2010 bestämde hon sig för att flytta till USA för att studera och där blev hon visst kvar i många år. Det brukar ju oftast sluta så när man bestämmer sig för att flytta till USA för studier eller arbete att man blir kvar där ett tag och nu blev det så även för min väninna Greta, som träffade en amerikan och blev kär och det resulterade i ett litet gulligt kärleksbarn Gaby. Då vi inte setts på över 4 år och nu är Greta och hennes lilla gulliga son tillfället i Sverige och hälsar på och nu i helgen blir det till att vi kommer till träffas....ska bli så otroligt roligt och ser så mycket fram emot det.


På onsdag är det Valborgsmässoafton och om planerna går i lås så blir det så att vi kommer åka ner till Nynäshamn. Denna gång så hoppas jag verkligen att både Jimmy, Henrik och hans sambo Sara vill hänga med mig och Caroline att äta på restaurang och därefter gå och titta på brasan som tänds på utav scouterna.

Det är ju så i samband med Valborg så brukar det oftast vara kyligt och kallt i luften...och vad passar då inte bättre än att gå och ställa och värma sig i det mysiga skenet som brasan ger. Senare på kvällen när det börjar skymma så skjuts det iväg raketer som färgglatt lyser upp på himlen.


Ja, som avslut så är det också en annan sak som hände en Valborgsmässoafton för 6 år sedan.


- Gissa vad...?


- Jo, denna blogg startades upp just 2008-04-30 och fyller alltså på onsdag 6 år.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards