Alla inlägg den 27 april 2014

Av Sandra Sterner - 27 april 2014 18:55

Denna helg har gått alldeles för fort och det är redan söndag. I fredags när jag skrev sist så var det ju dags att klicka igång helgen men vips så blev det nu söndag och alltså dags att börja avrunda helgen. I morgon är man återtillbaka i vardagen igen. Det är ju inte så värst många dagar kvar på april månad och redan på onsdag är det Valborg och sedan är vi inne i maj månad, som ändå måste räknas som en utav försommar månaderna.


Det var väl mer eller mindre väntat att det nu äntligen blev Patrik Sjöberg som var den som lämnade Let´s Dance i fredags. Det är för mig en gåta att han lyckats vara kvar så pass länge i tävlingen. Det fanns ( enligt mig) så många andra utav deltagarna som var betydligt duktigare att dansa och hade hellre sett att det var Kenza eller Jasmine som hade varit kvar bland dom 3 bästa dansparen. Den som troligvis kommer ta hem segern i årets Let´s Dance är ju Benjamin. - Wow, vilken stjärna han är på dansgolvet och hans danspartner Sigrid måste vara otroligt stolt över att ha honom som kavaljer.


Då det nu börjar bli varmare och skönare väder ute så bestämde jag mig igår för att åka in till stan för att se om jag kunde hitta ett par snygga sandaletter. Men ack och ve vilket misstag och tabbe det var. Det var smockfullt och kryllande av människor överallt. När jag  gick Hamngatan ner utanför Gallerian och vid NK gick det nästan inte att komma fram på trottoaren. Jag gick in i några skobutiker, men fann tyvärr inga skor som föll mig i smaken och det blev efter någon timme så att jag åkte hem. Det blev så istället att jag gick in på nätet och letade där efter skor och det är så himla praktiskt att bara behöva slå på datorn och surfa in (som jag gjorde) på en sida som Zalando och där fanns det flera skor jag hittade som föll mig i tycke och smak och beställde hem 2 stycken par skor och som alltid föredrar jag både vad det gäller stövletter eller så sandaletter att dom har kilklack.


 


I dag söndag och det vackra vädret håller i sig fortfarande och när solen stålar lyser från en blå himmel, då sitter jag inte inne och ugglar. Nej, tack, det är verkligen att slösa bort en fin dag på, utan istället ger man sig ut i naturen och promenerar och i backarna står vitsipporna och nu vet man verkligen att det är vår.


 


 




Jag börjar komma tillbaka i mina gamla gängor och spelviken i mig börjar komma fram lite smått. Kul var det i alla fall idag när jag försökte ge mig på att gå över ett träd som fallit över en bäck. Det är så trivsamt, lugnt, stillsamt och framför allt vackert ute i naturen.


 

 


 




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards