Alla inlägg den 10 maj 2014

Av Sandra Sterner - 10 maj 2014 15:03

Det känns lite som jag skämmer bort mina läsare, men här kommer i alla fall det 2:a blogginlägget från mig idag. Ni som följer min blogg vet ju att det emellanåt kan vara viss break uppehåll från mitt skrivande på bloggen, men idag kände jag för att bjussa på ett extra blogginlägg.

Idag har vi varit nere i Nynäshamn, men jösses vad dimman låg tjock utmed Nynäsvägen och det var inte många meter man såg framför sig när man körde, men tar man det bara försiktigt så kommer man fram. Jag och Caroline besökte Second Hand butikerna och min tonårsdotter hittade 2 stycken snygga klänningar som hon ville pröva och sedan tjatade hon till sig både två och ville att jag skulle köpa båda.


 

 


 


- Javisst, min gullunge. Såklart du får båda.  



 

Jag själv hittade ett par svarta skor med kilklack med öppen tå som jag slog till på och köpte.


 

Sedan åkte vi vidare till ett ställe i Nynäshamn som heter: Dollarstore och där gick både jag och Caroline loss och prövade vårhattar.


 

 

Och jösses så roligt Caroline tyckte det var att pröva mini hattar..  

 


Ikväll är det ju Eurovison song Contest och det är nästan så att jag skäms över vårat bidrag som vi skickat denna gång. Det är inte så att jag tycker Sanna Nielsen sjunger dåligt, utan snarare dom tidigare gångerna hon varit med och tävlat i Melodifestivalen och sjungit låtarna: Empty room och I´m in love och båda dessa låtar fastnade direkt i mitt hjärta. Dessvärre så tycker jag att den låten som Sanna vann den Svenska Melodifestivalen med och s0m ska representera Sverige ikväll är bland den sämsta låten i historien som Sverige skickat till Eurovison song Contest. Jag gillar varken musiken eller texten som enbart låter som en enda upprepning och ett enda stort tjat om: Undo, Undo, Undo. Då det just gäller ballader så måste det mycket till för att mina öron ska gilla det och tyvärr så går denna låt fett bort från mig. Jag klarar inte ens av att höra på låten, man blir ju i det närmaste deprimerad av att höra sådan låtar och det betackar jag mig verkligen för att bli flera gånger.

Jag föredrar hellre att lyssna på att uppryckande och snabb låt med fart i och där artisten bjuder lite på Show och dans. Det ska i min mening sett vara så att man blir glad och rycks med i musiken och vill bara höra mera. Istället för denna tråkiga och trista Ballard som Sanna ska framföra ikväll. Jag tror ( och brukar inte gissa fel) absolut inte Sverige vinner ikväll, utan hamnar betydligt längre ner på listan.

 

Av Sandra Sterner - 10 maj 2014 09:08

Det blev ju som  jag hade trott och ett enormt stort Grattis till otroligt duktiga Benjamin och Sigrid som vann Let`s Dance 2014. Wow, vilket avslutningsnummer dom bjud när dom dansade det sista numret som var från filmen Saturday night fever.


 


Caroline som precis som mig kollat varenda fredag på Let´s´Dance har haft Benjamin som sin stor favorit och även tjejerna Kenza och Jasmine. Det var ingen utav oss här hemma som trodde att det var den förra tjockis Steffo som skulle vara kvar till finalen och möta dansstjärnan Benjamin. Utan istället trodde vi här hemma att det skulle bli Jasmine eller så kanske Kenza, som mötte Benjamin i finalen. Men enda från det att Let´s Dance startade denna gång så var trodde jag eller snarare visste jag att det var Benjamin som skulle dansa hem årets seger och vinna den tjusiga glasskon.


Nu över till lite andra grejer och tidigare i veckan fick jag en utav mina impuls tankar och den var att jag och Caroline skulle  till helgen åka och överraska Nina och hennes lilla fina familj i Västerås. Det är ju rätt så många mil och ringde i veckan och frågade om dom skulle vara hemma, Men det visade sig att Nina, skulle jobba denna helg och då blev det så att vi valde att stanna hemma. Det får bli till någon annan helg längre fram då Nina är ledig och jag som inte varit i Västerås på länge nu tänkte att det är  på tiden att jag åker dit och hälsar på mina kära.


Nej, nu blir det till att sätta igång med frukosten och sedan in i duschen och göra sig i ordning. Idag ska jag ner till Nynäshamn och se om jag har sålt något utav mina avlagda kläder i Second Hand Butiken.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards