Alla inlägg den 14 maj 2014

Av Sandra Sterner - 14 maj 2014 19:13

Tänka sig vi är inne i mitten av maj månad och borde det inte vara varmare och soligare väder än vad det är just nu. Brrr, jag fryser varje morgon när jag går till bilen och får lov att sätta på värmen för att inte frysa om baken. Det här ordspråket: Jag fryser arselet av mig!


-Hmm, jag undrar vem det är som kom på just det uttrycket. Fryser arslet av sig....!!


Ja, det skulle verkligen se ut det om man kunde frysa så pass mycket att man förlorade röven. :D


Ni kanske har märkt att mitt gamla vanliga jag är på väg...


Det är inte alltid så att jag går igenom min mail varenda dag, som jag har kopplat till bloggen. Däremot så kollar jag den några gånger i veckan. Det är såklart alltid roligt att få trevlig feedback över det man skriver och det gör att man såklart vill fortsätta. Jag hade fått en fråga utav en av mina läsare vart man kan finna: Wedge Sneakers med 20 cm klack.Jag som brukar själv inte köpa skor med så höga klacka, utan brukar välja som högst klackar på max: 10-15 cm. Kan däremot tipsa sig och även andra om en sida som jag hittade via Google och där finns det en hel del snygga skor.



 



Dessa skor och många fler finns om man klickar på färgande länken eller bilden.



 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards