Alla inlägg den 15 maj 2014

Av Sandra Sterner - 15 maj 2014 19:07

I morse när jag gick upp så visade termometern på endast 1 plusgrader. Brrr, det är inte klokt att det nästan är nollan, näst intill minusgrader ute i mitten av maj.


Ja, en sak är i alla fall säker och det är för både mig och Caroline alldeles för kallt att välja sandaletter. Det blev till att plocka fram kängorna i morse till oss båda så vi inte fryser fossingarna av oss.


Jag har länge tänkt införskaffa mig på en stegräknare kombinerat med kaloriförbrännare. Då jag själv inte alltid hinner iväg och handla så var det en annan som shoppade en sån till mig idag. Jag blir så irriterad och småsur när jag fick veta att dom på Intersport och den försäljaren borde skämmas riktigt ordentligt när han visar upp den allra dyraste och enligt han bästa stegräknare, kaloriförbrännare, och pulsklocka för enligt idiot försäljaren: 2699:-


- Ursäkta, men vem fasiken lägger ut nästan 3000:- för en kombinerad stegräknare, kaloriförbrännare, och pulsklocka.Skäms och vet hut till den försäljaren på Intersport, som väljer att marknadsföra den dyrast varan. Det blev förstås ingen som helst affär i denna butik. Typ vägg-i-vägg ligger en något betydligt billigare och även servicen är bättre. Bland annat så går inte försäljarena där ut med att demonstrera och visa upp den allra dyraste varorna och där fanns även en något billigare variant av stegräknare och kaloriförbrännare. Nu är det bara se till att inviga den också. Tanken var den att jag ikväll efter det att jag kommit hem från jobbet skulle ge mig ut på en Powerwalk, men är alldeles för trött ikväll och känner att jag inte orkar. I morgon är det fredag och då slutar vi som alltid tidigare på jobbet och om inget annat kommer emellan så ska jag byta om till träningsbyxor, t-shirt, och gympaskor och inviga min nya stegräknare och kaloriförbrännare.


I början av veckan så kom Caroline, med förslaget att hon till helgen gärna ville att vi skulle åka till något ställe som har Go Kart  och köra bil. Caroline är lite av en pojkflicka och med 4 äldre bröder och från årskurs 4-6 så gick hon endast med killar i sin klass, så det kanske inte är så konstigt att hon gillar sådant som killar i hennes ålder. Så det blir till att leta reda på något ställe som har Go Kart, med inomhusbanor. Det är samma sak när vi är på Grönan och om det är något Caroline mer en gärna gör eller snarare kör så är det radiobilarna.


I sommar under min semester så är tanken, men det är ännu inte riktigt helt bestämt att vi i alla fall ska bila ner till Göteborg för att gå på Liseberg. En betydligt större och maffigare nöjepark och med ännu mera åkattraktioner än vad det är som finns på Gröna Lund.


En utav mina äldre barn Henrik och hans bästa vän ska i sommar åka något längre. Dom åker över atlanten och för Henrik är det första gången som han åker till USA och destinationen blir New York. Jag avundas dom litegrann och skulle mer än gärna vilja följa med, men det får bli vid ett annat tillfälle.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards