Alla inlägg den 25 maj 2014

Av Sandra Sterner - 25 maj 2014 20:19


   


Det är visst den sista söndagen i maj och det är dags att fira Morsdag. Jag har blivit både Gratulerad och firad av mina båda döttrar Caroline i förmiddags då hon hade smet in på en blomsterbutik när vi var på Port 73 och efteråt hade hon sina händer bakom ryggen och frågade mig: Mamma, vilken hand...tror du gömmer något till dig...?


Jag valde hennes högra hand och fram stäckte Caroline en vit stor ros som skimrade lite smått längst inuti i svag ljus rosa.


- Åh, men Tack så jättemycket! Mamma, blir alldeles rörd till tårar.  


Idag på eftermiddagen kom Nina, Janne och Nova över med en rosa prinsessa tårta, som det stod: Till Mor!!


 


En tjusig och färggrann blombukett sträckte sötnosen Nova över och det blev till att gå ner på huk och världens bamsekram fick man av henne.


 

Tackar så mycket Nina och Caroline för dom tjusiga blommorna.





 


Min stora söta dotter fina Nina ( som jag tycker är en exakt kopia utav sin ena faster)



 

Nu har vi i dagarna 2 fikat och ätit och mumsat i oss för mycket utav det goda. Vilket förstås inte är så bra för figuren, och om man någon gång ibland syndar och äter godsaker och sötsaker så ska man ju inte göra det varje dag...det blir liksom ajabaja.   Nu till veckan blir det till att börja äta lite sundare...för annars är risken stor att man börjar rulla fram snart.  


Då det idag är Morsdag så hör det ju till att man ska äta tårta...eller...??? Åtminstående när ens dotter kommer över med en nybakad smarrig tårta, då kan man ju inte säga: Nej tack. Det hör inte till vanligheterna att jag varje dag frossar i god och sötsaker, men idag när Nina kom med tårta, bullar och kakor så blev det för min del i alla fall att jag hoppade över både bullarna och kakorna och högg direkt in på den smarriga och ack så goda prinsesstårtan.


I veckan var jag förbi Biltema för att köpa lite smågrejer till bilen och inte finns det enbart saker till bilen därinne. Nej, då Caroline som var med hittade till sin glädje 2-pack vattenpistoler och såklart hon fick det. Idag har hon verkligen fått användning av sina vattenpistoler och tillsammans med sin systerdotter Nova hade hon vattenkrig ute på baksidan. Dom sprang och jagade varandra och skjut och sprutande ner varandra med vatten och så dom skrattade.




Caroline och Nova med vattenpistolerna 


 


Caroline ville mellan varven även dansa loss lite...





 


Janne and me



Nu har Nina, Janne och Nova åkt tillbaka hem till sin pappa Johan och Lizzy. Dom bor något större en mig och har mera plats och utrymme. Tror det var i morgon som dom åker tillbaka hem till Västerås. Denna gång ska det inte gå så pass lång tid som det annars brukar gå innan vi träffas och förhoppningsvis om det passar med allas våra schema och det som vi har inplanerat i vår kalender så ska vi åka till Västerås i sommar under en hel dag och strosa runt på stan och kanske vi åker till något mysigt badställe ( har inte den blekaste aning vart det finns något sådant i Västerås) men det vet med all säkerhet Nina och Janne.

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards