Alla inlägg den 16 maj 2014

Av Sandra Sterner - 16 maj 2014 19:40

Det har äntligen gått och blivit fredag och nu är det med andra ord dags att göra helg. Jag har just landat i soffan och tidigare fredagar så man ju väntat på att se Let´s Dance, men det tv-programmet har ju för denna säsong dansat klart. Jag trodde just TV 4 ikväll kanske skulle visa någon schysst film eller alternativ visa något annat, men icke sa nicke istället så visar den kanalen super tråkig Ishockey.....vem är intresserad av en massa karlar på skridskor, med klubbor i händerna, som förtvivlat  jagar en svart liten puck och försöker få den i mål...????


- Gäspar...tvi vale för att kolla på sådana program.  


Kollade vidare i tv tablån och såg att det fanns 2 andra program att välja mellan.


 

 


Den enda var en Brittisk Drama film som heter Flickan med pärlörhänget och visas ikväll klockan 19.55 visas på TV 7 och handlar om Den sjuttonåriga Griet tvingas ta tjänst som piga hos konstnären Johannes Vermeer. En av hennes uppgifter är att städa konstnärsateljén och samtidigt se till att ingenting flyttas från sin ursprungliga plats. Allteftersom tiden går växer ett nära samförstånd fram mellan konstnären och tjänsteflickan, vilket leder till svartsjuka och missförstånd inom familjen.I rollerna: Scarlett Johansson,Colin Firth, Tom Wilkinson, Judy Parfitt, Cillian Murphy. Regi: Peter Webber.

Mmm, just sådana här filmer gillar jag skarpt mycket och just att den inspelar sig förr i tiden gör den ännu mera spännande att se.


Den andra filmen som är en komedi och när man läser om vad den handlar om så kan man ju inte låta bli att dra lite extra på smilet.


 

Nåväl om ni andra liksom mig inte gillar att se Ishockey så kanske en komedi ikväll på Kanal 11 ( om ni nu har den kanalen vill säga) klockan 21.00


 



I alla fall så heter filmen Det näst bästa ( ett något kanske oväntat val av namn på just en komedi film, som handlar om Abbie ( som spelas utav sångerskan Madonna) och Robert är bästa vänner och själsfränder. De har samma intressen, samma humor, samma inställning till livet och tyvärr samma otur i kärlek. De borde vara det perfekta paret men det finns en hake. Robert är gay. När Abbie blir gravid tar deras liv en alldeles ny vändning. I rollerna: Madonna, Rupert Everett, Benjamin Bratt, Illeana Douglas, Michael Vartan, Josef Sommer. Regi: John Schlesinger.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards