Alla inlägg den 2 juli 2014

Av Sandra Sterner - 2 juli 2014 21:20

Herregud, det är ta mig fasiken inte klok.....!!


Jag har frågat mig den frågan tidigare, men förstår bara inte varför det ska hända så mycket omkring just mig. Det tycks aldrig någonsin ta slut med oanade händelser, utan snarare är något som sak hända mig titt-som-tätt.


Jag trodde man kunde lita något sådär på Posten, men det verkar man inte alls kunna göra, om ni andra förlitar er på Posten så borde ni verkligen läsa detta blogginlägg. Jag känner i alla fall nu ingen som helst förtroende för Posten och tycker att Posten lika gärna kan läggas ner helt och hållet. Avskaffa Posten och gör den helt och hållet helt privat istället såsom Bring Mail. Jag känner mig just nu små irriterad och därav mitt ilskna blogginlägg. Jag har även innan jag började skriva detta inlägg skickat iväg ett mail och klagomål till Posten, men vet inte om man ska förvänta sig något svar.


Jag tar allt från början så att även ni läsare kan hänga med:


Det var en kväll i mitten av juni som jag satt med datorn i knät och kände för att shoppa lite nya fina kläder inför midsommar. Jag gick in på en utav mina favorit postorderföretag som är BonPrix. Jag hittade ett svart/vitt linne och en klänning som ena sidan var svart på och den andra halvan var vit.


- Wow, så snygga kläder jag fann denna gång, och väntade på att dagarna skulle gå tills jag fick mitt paket.


Det brukar gå typ 10 dagar innan sms:et kommer att mitt paket finns att hämta ut och blev förstås jätteglad när den dagen kom då jag kunde gå till posten för att hämta ut mitt paket.


Det svart/vita linnet var supersnyggt och hade beställt storlek 36 och den passade perfekt på mig. Dessvärre så såg inte klänningen ut så som jag hade trott och visst så var den svart/vit såsom linnet, men på tok alldeles för mycket glitter och paljetter. - Okej, att det kan vara litegrann med småglitter, men inte för mycket av bling-bling. Det blev så att jag returnerade tillbaka klänningen till BonPrix och gick tillbaka till posten/ut-inlämningsstället och returnerade tillbaka klänningen med en gång. Dagarna gick och loggade in på min sida på BonPrix för att se om dom fått tillbaka klänningen, men det visade sig att dom inte alls fått in den returnerade klänningen. Idag på min lunch så ringde jag BonPrix för att fråga om dom fått tillbaka paketet jag skickade den 19:e juni.


- Nej, det hade inte kommit tillbaka.


Så idag blev det till att logga in på posten och spåra detta paket som jag skickade tillbaka och se nedan vilken resa detta paket tagit. Det visar sig att Posten,  INTE enbart gör ETT FEL, utan snarare gör dom en massa upprepande fel och gång på gång skickas detta paket bara runt-runt. Det visar sig vara antagligen amatörer eller så synskadade med postsorteringen då dom vid flera tillfällen gör felsortering och även försenade leveranser för att till slut ( helt utan min kännedom hamna på ett annat utlämningsställe)    en bra bit ifrån där jag bor och där har paketet legat fram till idag då någon utav Postens amatör sorterare skickat mitt paket vidare till Toftanäs...


Händelser:


 



 


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards