Alla inlägg den 20 juli 2014

Av Sandra Sterner - 20 juli 2014 11:17

Just när man talar eller snarare som jag gjorde i mitt förra inlägg skrev att Nina och hennes familj alltid brukar komma ner till Stockholm varje sommar. Just när man talar om "trollen" så står dom i farstun och igår fick jag då det efterlängtandet besöket av Nina, Janne, Nova och även Niclas kom över på besök.


 


Nina och Niclas




 


Nova myser i sin mammas knä


- Åh, det är så supertrevligt och underbart att få rå om och krama om sina barn. I kroppen så utsöndras en massa endorfiner och man känner sig både glad, lycklig och varm inombords. Ens hjärta gör dubbelvolter och ens lyckokänslor svämmar över när är med sina barn.



Ja, min mini tomt till baksida har fått sig en liten uppfräschning. Min trädgårdsbrunn, som jag gjorde förra året. Det visade sig att gräset på taket under vintern tydligen hade blivit alldeles förstört. Det blev till att plocka ner det ruttna gräset och på med ny jord och så med gräsfrön. I källaren min så hade jag en massa plastblommor som jag inte hade någon plast för inomhus, och så fick jag en idé till vad jag kunde göra med dom. Gick ut i skogen och hämtade ett mindre träd som jag bort alla löv på och gjorde mitt eget skapade fantasy träd, som kläddes med plastblommor, fjärilar och småfåglar.



 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards