Alla inlägg den 3 juli 2014

Av Sandra Sterner - 3 juli 2014 19:21

Idag fortsätter nu gårdagens blogginlägg om hur Postens sortering icke tycks fungera så ordentligt som man kund önskar.


Idag ringde jag vid 3 olika tillfällen till Postens kundtjänst för att göra en reklamation på mitt returnerade postorder paket till Bon Prix. Det ända som jag möttes av var en telefonsvarare, som bad mig göra olika sorters val och fick veta att det var samtal före i kön. - Vill du bli uppring, vänligen tryck 1.

Vilket jag gjorde, tyckte det var en bättre ide än att sitta och vänta i telefonkö. Så jag tryckte på siffran:1  och fick följande till svar:


- Just nu så kan vi inte ringa upp. Du kopplas vidare tillbaka till telefonkön.



Jag fattade först ingenting och undrade varför dom på Postens kundtjänst  hade en sådan tjänst inlagt och sedan kunde dom inte ringa tillbaka till kunder..????



Det blev så att man kopplades tillbaka automatiskt till telefonkön och efter ett tag så upprepades samma procedur att det var samtal före och vill du bli uppringd tryck 1 och likaså där upprepades samma mantra: Just nu kan vi inte ringa upp och du kopplas tillbaka till telefonkön.



Igår när jag spårade mitt paket för att se vad det befann sig så var det bara 3 sidor att bläddra sig igenom. Jag fick se och läste att mitt paket tydligen hade slängts och kastats som en vante och farit som en snorloska mellan Haninge och Segeltorp för att sedan igår hamna nere i Toftanäs som ligger nere i Malmö. Så man kan ju hoppas lite att paketet är på väg tillbaka till Bon Prix. Om nu ingen vill säga på Postsorteringen får för sig att börja sortera helt uppåt väggarna galet....igen.



Jag kan för mitt liv inte begripa att en vit påse med röd stor text som det Bon Prix och så sitter det även en väl synlig etikett skickas tillbaka till avsändaren som alltså är Bon Prix, men detta tycks tyvärr gått osynligt förbi alla mellanhänder som kastat runt mitt paket.


Ja, ja som ni nu har fått läsa så verkar ju varken postsorteringen eller att kunna komma fram till Postens kundtjänst och väljer man att bli uppringd så tycks inte heller den tjänsten fungera.Nu ikväll så gjorde jag en reklamation på Postens hemsida och nu återstår det att se om detta paket kommer tillbaka till Bon Prix eller om det är så att "någon" på Posten väljer att göra ytterligare flera felsorteringar och skickar iväg paketet på villovägar igen.


Idag fick jag en kommentar under gårdagens blogginlägg och den är värd att publicera:



Hej Sandra,
För det första vill jag börja med att beklaga att du varit med om så mycket strul från vår sida. Detta är någonting som jag tycker att vi behöver titta närmare på så att returen kommer fram till BonPrix. Kontakta gärna vår kundservice via mail, telefon eller gör en reklamation via hemsidan. Vi behöver ditt kollinummer så att vi får tillgång till all information som finns registrerat hos oss angående ditt paket.

Vänliga hälsningar, Malin- Postnord Kundservice

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards