Alla inlägg under oktober 2009

Av Sandra Sterner - 21 oktober 2009 12:45

Jaha, så var det lillskruttan tur att drabbas av förskylning, med hosta och feber.

 

Märkte redan igår kväll när jag hade kommit hem ifrån jobbet att hon kändes lite varm, men tänkte att det kanske skulle ha gett med sig tills idag.

 

Imorse var hon ännu varmare och hostade så hon fick lov att stanna hemma ifrån skolan. Tycker fortfarande att Caroline är lite för liten för att klara sig själv ett par timmar hemma.

 

Micke är inte hemma förräns efter kl:16 och Jimmy är ute på praktik under 2 veckor och har betydligt längre dagar att gå nu, än vad han är van vid när i han går i gymnasiet.

 

Det återstod inget annat än att ta ut vård av barn ett par timmar under dagen, och att ringa upp till min chef, och tala om att jag kommer senare till jobbet ikväll.

 

Skrivet av Sandra 21 oktober 2009 klockan 12:43

Hej

Av Sandra Sterner - 20 oktober 2009 13:30

Ska strax åka iväg till jobbet, men hade tänkt med att göra ett litet kortare inlägg först.

 

Det här med att inte ha en tvättmaskin, det är jättejobbigt! Men nu verkar det ändå som jag och Micke har kommit övernes om vad för sorts maskin vi ska ha. ( Envisa som vi är båda två) men efter ett visst antal diskussioner så har vi nu bestämt oss för en Bosch Classixx 5 Energi.

 

Den ser ut så här!

 

Tack och lov så får vi får den hemtransporterad under morgondagen.

 

Det börjar verkligen kännas att vi är i behov av en tvättmaskin, då våran tvättkorg nu är smockfull med smuststvätt, och det kommer känns så skönt att få sätta igång den nya tvättmaskinen i morgon.

 

Ska även försöka hinna med att gå in på SJ hemsida, och beställa biljett till Västerås, dit jag ska åka på lördag.

 

 

Skrivet av Sandra 20 oktober 2009 klockan 13:28

Av Sandra Sterner - 19 oktober 2009 11:45

Vaknade i morse innan klockan ringde av att jag haft en otäck mardröm. Skönt nog så var det bara en dröm, men när man vaknar med ett "ryck" och är alldeles genomsvettig så känns det ändå lite obehagligt.

 

Nu har det verkligen blivit riktigt höstväder med bara regn/rusk och himlen är alldeles grå. Avskyr allt som har med grått att göra, det får mig att tänka på allt som är trist.

 

Innan jag åker iväg till jobbet idag, hade jag tänkt stanna till vid Farsta Centum och inskaffa lite nytt till Caroline bl.a nya regnkäder, vantar, mössa...m.m

 

Skrivet av Sandra 19 oktober 2009 klockan 11:37

Av Sandra Sterner - 18 oktober 2009 12:00

Vad skönt det är med sovmorgon och inte något hemskt alarm som ringer och väcker en.

 

 

Nej, tacka veta jag att få sova ut tills man själv vaknar pigg och utvilad.

 

Caroline är ju hos sin pappa över helgen och kommer först hem ikväll. Det är bara min äldsta som Jimmy som är hemma. Micke har även idag åkt iväg för att jobba, men kommer förhoppningsvis hem någon gång under kvällen.

 

Ser genom fönstret att solen letar sig fram bakom molnen, och det skulle inte kännas helt fel att ge sig ut på en härlig sundays powerwalk.

 

Skrivet av Sandra 18 oktober 2009 klockan 12:01

Av Sandra Sterner - 17 oktober 2009 19:45

Så där ja, nu var jag tillbaka på bloggen igen och redo för dagens inlägg. Som alltid så händer det massor med saker i mitt liv och det känns skönt att man har en blogg där man kan få skriva av sig. Men det är inte alltid det lättaste vad det är man ska börja skriva om.

  

Nåväl, jag börjar ifrån igår och berättar när jag tog med mig min kamera till jobbet. Hade förstås innan frågat några utav dom arbetskompisarna som jag mest umgås med på jobbet om dom ville bli fotade och hamna i min blogg.

 

Ville inte fota inne på arbetsplasten av den anledningen att jag inte gör Gratis reklam över det företaget jag jobbar åt!!

 

På min vänstra sida står Urban, en jättetrevlig och super snäll arbetskamrat som har exakt samma roliga humör som jag har. På andra sidan står Kadum, och han är otroligt snäll och jättetrevlig. Det var han som i somras gav mig ett halsband. 

 

Nu åter till lite andra saker som har hänt!  Ni läsare som följer min blogg, vet ju att jag skrev för någon dag sedan att min tvättmaskin, börjat uppföra sig på ett väldigt konstigt sätt, med märkliga konstig ljud, och jag förstod att den inte skulle hålla så pass länge till.

 

Fick veta av Micke igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet att våran tvättmaskin hade tagit sitt sista varv. Nu blir det till att inskaffa sig på en ny tvättmaskin och denna får det lov att bli av en liten större variant.

 

Micke som under dagen idag har varit iväg på jobb är nu återigen hemma, men stackarn är alldeles slut.

 

Det var egentligen tänkt att vi ikväll skulle närvara vid en stor fest som hålls på Cafe Opera och det är VeckoRevyn som annordnar Blog Awards 2009.

 

 

Vi hade från början båda tackat ja till att komma, men Micke är ikväll alldeles för slut för att gå, och att åka in själv till festen känns inte så roligt.

 

 

Skrivet av Sandra 17 oktober 2009 klockan 19:36

Av Sandra Sterner - 16 oktober 2009 12:30

Så har det äntligen gått och blivit fredag, och vad skönt det känns att man vet att helgen är på ingående.

 

I går blev jag uppringd av Carolines pappa, som undrade om det var Ok om han kunde ha henne under helgen. Tyvärr händer det allt för sällan att Carolines pappa ringer, och säger att han vill ha våran dotter över helgen, och jag förstod med en gång igår varför han ville han henne denna helg! Jo, det är säkert därför att han fyller år denna helg.

 

När man har en sådan stor familj som jag har så känns det jämt och ständigt som det är någon som fyller år. Ibland är det så mycket tårtätande och kakätande att man knappast vill titta efter en tårta/kaka.

 

Men det vore ingen födelsedag, om man inte hade en tårta på bordet, (och sedan att jag behöver gå ut och powerwalka i flera dagar för att förbränna allt det som jag har stoppat i mig...Hm, det är bara ett måste annars sätter det sig all grädde och det goda man stoppat i sig på dom mest olämpligaste plasterna på kroppen, och särskilt på min mage...hjälp, vill ju inte bli en tjockis ) 

 

Ser fram emot tills nästa helg. Då jag ska åka till Västerås, och hälsa på Nina och hennes familj. Mitt gulliga barnbarn Nova fyller 2 år den 22:a.Men har ingen möjlighet att kunna åka upp mitt i veckan. I stället kom jag överens med Nina att komma upp på lördagen.

 

 

Skrivet av Sandra 16 oktober 2009 klockan 12:29

Av Sandra Sterner - 15 oktober 2009 12:00

Usch, vilken strulig dag jag hade igår, och även nu på förmiddagen har det strulat lite grann.

 

Jag upptäckte när jag slog på min dator att det blivit något fel på min skärm.(Skit, jag som är så berodde av datorn) I stället kopplade jag upp mig på Mickes dator och lånade den för dagens inlägg.

 

Nu åter till gårdagen. Hade förra fredagen ring till Comhem för att beställa yttligare en tv-box. Vi har sedan tidigare 2 tv-boxar en i vardagrummet och en i Carolins rum. Så att hon kan titta på sina favoritbarnprogram som bl.a går på Cartoon Network, Nickelodeon och Disney.

 

Min son Jimmy som också har egen tv inne på sitt rum, har nu ledsnat att bara sitta och kolla på det lilla analoga tv-utbudet som TV 1 och TV 2, och så förstås även TV 4 som har lite bättre och större tv-utbud.

 

Förra fredagen hade jag ringt till Comhem och gjorde en till beställning  för att inskaffa en ny tv-box, och redan i tisdags fick vi tv-kortet, men tyvärr kom ingen tv-box, men tänkte att den kommer säkert på dagen efter på onsdagen....( men den kom inte då heller)

 

I går ringde jag upp till Comhem för att fråga hur länge till det skulle ta innan boxen kom fram. Tyvärr, fick jag prata med en "gröngöling" som inte visste någonting!! Han verkade inte kunna någonting, och svaren jag fick var: Vet inte, och måste fråga en kollega till mig.

 

Mitt tålamod tröt efter att ha hört ordet "Vet inte" yttliggare en gång och en sådan sätter Comhem på sin kundtjänst...applåder!!! Till slut så fick jag nog av amatören, och slängde på telefonen luren rakt i öret på honom.

 

Strax därefter ringde jag upp till Comhem igen, och fick nu veta att dom hade tagit emot en beställning i fredags, och att koret var utskickat. Med att det blivit något fel ifrån deras sida så att tv-boxen hade ännu inte skickats därifrån.

 

Jag blev något irriterad och undrade förstås hur det kunde hända. När man gör en beställning, så borde det väl automatiskt ske så att man både skickar tv-kortet och tv-boxen samtidigt, det ena som brev och det andra som paket!

 

För mig spelade det ingen roll att dom på Comhem bad så mycket om ursäkt. Jag valde med en gång att avbryta det nya köpet av tv-box. Av den anledningen att det skötts så dåligt från Comhems kundtjänst!

 

 

Skrivet av Sandra 15 oktober 2009 klockan 11:55

Av Sandra Sterner - 14 oktober 2009 12:00

Nää, vad hopplöst det verkar vara. Det här med att få till dom rätta koderna för att kunna ladda ner en musikspelare på sin sida.

 

Åh, vad jag har prövat på dom olika koderna allt ifrån "My space till att ladda ner ett program som heter Songbird.

 

Men Metrobloggen godkänner inte förbaskade koderna, och det som står är: Attributen stil är inte tilllåten på Metrobloggen....suck! Ska försöka kolla med några andra sidor också innan jag helt ger upp.

 

Skrivet av Sandra 14 oktober 2009 klockan 12:00

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards