Alla inlägg under april 2012

Av Sandra Sterner - 17 april 2012 21:30

Nu börjar denna dag gå emot sitt slut och även jag är i princip helt och hållet slut. Denna dag tycker jag har känts väldigt lång och det har säkert att göra med att jag hela dagen och knappt haft någon som helst andrum. Det hela började med att jag hade ett tidigt möte redan på morgonen, och det drog ut längre på tiden än jag trodde, och efter det var det dags att stressa med andan i halsen till jobbet och kom fram med bara några minuter efter det att vi slagit  upp dörrarna till butiken. Jag som både stormtrivs med att styla om skyltdockorna, vilket jag nästan han bli färdig med igår. Idag när jag kom till mitt älskade och trivsamma jobb, så visade det sig att jag stod uppskriven på första kassapasset, och det är superroligt att stå i kassan, och när man får en helt annan nära kontakt med kunderna. Det visade sig efter ett tag att det var lite kort om folk på en utav dom andra butikerna ( inom samma koncern) och jag ställde mer än gärna upp och tog en kortare lunch rast för att skynda mig vidare till nästa butik för att lösa av en tjej som stod i kassan. När det var färdigjobbat för dagen, så var det bara hem och i princip att vända i dörren, och sätta sig i bilen och åka till nästa möte som skulle hållas på Carolines nya fritids som hon eventuellt kommer att börja på inom kort.


Japp, det var ett sammandrag utav min dag det och det är kanske inte så konstigt att man nu börjar känna sig lite slut.


Av Sandra Sterner - 15 april 2012 21:15

Jag känner mig inte specillet motiverad idag för att uppdatera bloggen, men gör ändå ett undandag och uppdaterar.


Det var iallafall trevligt att vakna upp på förmiddagen och se att det inte kommit någon mera snö under natten och det var väl ändå tur det. Jag står bara inte ut med mera snö och kyla, utan vill att den riktiga sköna vår värmen ska komma och är det inte i slutet av april eller i början av maj som dom trevliga uteserveringarna slår upp sina dörrar. Idag har vädergudarna bjudigt på ett klart vackert väder och även en del solsken, och är det något som jag verkligen uppskattar så är det när det solen skiner och man kan vistas utomhus utan att frysa.


Det har väl knappast undgått någon att läsa artiklarna i tidningarna att artisten Carola, har gjort precis som paret Brangelina ( Brad Pitt och Angelina Jolie) som har 3 biologiska barn och 3 adoptiv barn från olika delar av världen.


 



Även den stora super stjärnan Madonna, som har 2 egna barn, även hon har valt att adopterat 2 barn.


 


Jaa, nu har det även visat sig att Carola, valt att göra samma sak och adopterat en dotter ifrån sydafrika.Okej, visst är tanken väldigt god och fin att det finns dom paren eller så vill säga ensamstående som väljer att adoptera.


Jag för min egen del skulle aldrig ens komma på tanken att adopera ett barn från ett annat land!  Utan jag är så super nöjd med att ha satt 6 underbart och väldigt älskade ungar till denna jord. Det var en tuff period under 90-talet och att vara hemma och ta hand om småttingarna och det enda som man tycktes göra om dagarn var att byta blöjor och göra välling. Men nu är fyra utav mina barn stora och 3 utav dom utflugna och det är egentligen bara minstingen Caroline, som behöver stå på tillväxt ett par år till.

Av Sandra Sterner - 14 april 2012 16:26

Okej, att vi nu är inne i april månad, men att det skulle komma så här mycket snö under natten, det trodde jag inte.



 


Visst vet jag att vädergudarna kan få sig ett "spratt" och vädret kan växla emornt mycket just under april månad, och från den ena dagen till den andra så kan det växelvis ena dagen snöa och sedan växlar det om och blir sol. Jag för min del hade trott att det inte skulle komma såhär mycket snö som det gjort under natten tills idag och jag som förra söndagen hade en vän som hjälpte mig att byta ut vintersulorna på bilen till sommardäck, men man får väl nu hoppas på att det inte kommer så mycket mera snö än det här.


Nu över till gårdagens Let´s dance och det är ju nästan så att man smäller av när man ser supermodellen Marcus Schenkenberg tar sig en svängom med sin danspartner på golvet i en tango ( vilket jag annars tycker är en tråkig dans att se på, men när Marcus gör den dansen, så gör det desammma) men skulle hellre gärna vilja se honom i en snabbare dans, såsom twist, disco, eller varför inte rumba. Nåväl, efter gårdagens tävlade stod det då till slut mellan Helena Paparizou och  Camilla Henemark, herregud, vilken koloss, och hon ser ju så enormt stor och så är hon ju också lång och när hennes smal och korta danspartner ska föra henne, vilket inte kan vara det lättaste för Tobias att göra, och det var säkert därför som han vid flera tillfällen tappade bort  koreografi när han dansade igår och det kan inte var lätt att ha en sådan stor och robust kvinna som Camilla, som sin danspartner Om jag som utomstående skulle ge min version så tycker jag inte alls att Camilla kan ta dansa alls och det är bara pinsamt att se henne dansa, men såklart det ska ju vara show och roligt också och det kanske är så att vissa tycker det är underhållande att se denna henne göra bort sig totalt på dansgolvet. Jag själv mår i det närmaste bara illa av att se Camilla röra sin enomra kropp på dansgolvet, och när det igår kväll stod mellan denna heffaklump och söta Alexandra, så hoppade jag förstås att det skulle vara Alexandra som blev kvar, vilket det visade sig inte bli. Jag tycker att Alexandra och hennes danspartner gjorde ett sådant betydligt bättre dansnummer än vad Camilla och Tobias gjorde. Nu över till den utav denna säsongs tävlande som dansar bäst och det är ju utan tvekan Anton Hysen, och hans partner Sigrid, som dansade Paso doble, och det var ju ingen tvekan alls att det var gårdagens absolut bästa dans.

Av Sandra Sterner - 12 april 2012 22:29

Sådär ja, nu var en ny och dessutom spännande dag på jobbet och med det här jobbet, så känner jag att man utvecklas och lär sig nya saker hela tiden. Ja, förutom att styla skylydockor, se till när vi får leverands att hänga ut kläderna på rätt ordning  butiken. Idag blev det en ny arbetsuppgift att lära sig och det blev så att jag fick ställa mig i kassan, och visst var det lite nervöst ifrån början, me efter bara någon timme så var jag även inne i den rutin.


I morgon är det visst fredag den 13;e igen. Hmm, så konstigt och märkligt, det var ju inte så speciellt länge sedan det var fredag den 13:e och sist var det ju redan i januari i år, och nu bara 3 månader senare så är det dags för et som många tycks förknippa med ett olycksdatu, men det gör inte jag längre, och det är av den anledningen att jag under alla dom åren jag levt helt enkelt har varit med om för mycket, för att orka med mig att bry mig om ett datum som råkar inträffa just en fredag den 13:e.


Nu blir det till att snart göra sig klar för natten och se en stund på tv:n i sängen, och nu återstår det inte så mycket mera än att säga Godnatt.



 

Av Sandra Sterner - 10 april 2012 22:58

Ja, jag vet att klockan börjar bli mycket, men det blir egentligen aldrig försent för att skriva på bloggen. Iallafall inte om man är nattmänniska, som just jag är.


Som ni vet så skrev jag igår att jag inte alls kände mig så pigg och alert, som jag ananrs brukar vara. I morse när jag vaknade så kände jag mig fortfarande hängig och orkeslös. så det blev helt enkelt en dag till hemma för att vila upp sig. Det är inte så att jag har ont någonstans, utan har enbart bara känt mig trött, och orkeslös, men efter att ha vilat upp sig både under gårdagen och idag, så måste jag bara känna mig piggare och full med energi i morgon.

Nej, vet ni vad, nu ska jag strax börja avrunda skrivadet för i kväll, men innan det är dags att stänga ner bloggen för ikväll, så avslutar jag med detta citat.


 

Av Sandra Sterner - 9 april 2012 20:14

Det här är inte likt mig, men idag har jag känt mig en aning häning och väldigt orkeslös och trött. Jag hoppas att det inte är så att jag är på väg att bli sjuk, för det är inget som jag har tid att vara. Tror snarare det är så att jag kort och gott gjort slut på min överskott energi och helt enkelt idag behövt laddat batterierna.

En ny vecka har startat, och idag hjälpte en vän till mig till och bytte ut vintersulorna på bilen och nu är det sommartofflorna som sitter påsatta.  För egen del så har jag inte alls känt att jag har haft så mycket ork och energi idag, utan snarare är det så att jag känt mig matt, hängig och orkeslös och stundtals har jag legat i sängen och vilat.




 

Jag hoppas verkligen inte det är så att jag är på väg att bli sjuk, för det är något som jag verkligen inte har tid att vara. Nej, det är nog bara så att jag har gjort slut på min energi och det har helt enkelt varit lite för mycket för mig under den sista tiden, och det som behövts för mig ( och är den bästa medicinen) är  helt enkelt en dag vila för att ladda upp batterierna för att ta itu med morgondagen.

Av Sandra Sterner - 8 april 2012 21:19

Det här med att förstå sig på ord och vad dom egentligen betyder. Hmm, jag undrar då det om mina läsare har läst detta förut..?

Varsågoda och läs och få er ett gott skratt.    



 





Av Sandra Sterner - 8 april 2012 14:48

Idag känner jag på gott humör och det känns skönt att vara ledig ett par dagar och börjar inte jobba igen förrän på tisdag.

Idag hade jag tänkt bjuda på en liten humor serie som handlar om blondier i trafiken. Fniss, det påstås att blondier skulle vara korkade i trafiken...  




 

                      







Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards