Alla inlägg under april 2012

Av Sandra Sterner - 7 april 2012 21:12

VAA, det var son tusan det gick utan några som helst problem att ta sig in på bloggen ikväll!! Det känns ju  förstås bra och kan då få uppdatera mih blogg . Jag känner mig även idag väldigt sarkatsik och vill nu med stor IRONI berömma dom som ser till att bloggen ( för tillfället) råkar ligga uppe för stunden...bravo!!


Denna påsk, känns annorlunda på väldigt många sett. För det första så har Caroline varit hemma hos sin pappa under ett par dagar och har nu kommit hem. Det är alltid en glad och uppspelt tjej som kommer hem efter att hon varit hemma hos sin pappa under ett par dagar och med sig hade hon fått ett stort påskägg, med godis. Nästa grej det är påskafton och i vanliga fall brukar jag vara hemma, men inte denna påskafton, utan istället var jag på jobbet. Men både i morgon och på måndag är jag ledig och då kommer vi här hemma fira påsken och dela ut påskägg och äta en god påskmiddag.



Som avslutningsvis så vill jag passa på att önska alla mina läsare en Trevlig Påsk!




  


     


Av Sandra Sterner - 6 april 2012 22:45

Det är inte så att jag lagt av att blogga, utan det beror snarare på att det inte gått att komma in på bloggen. Denna Metroblogg, som togs över av en ny ägare för dryga 1-år sedan. Det skrevs spaltvis om att " Den nya Metrobloggen" skulle bli så mycket bättre, snabbare och med mera ny funktioner.
 
Jag skulle nu vilja ge min version om av vad jag tycker om " Nya Metrobloggen"
 
 
 
 
Från början när dom nya ägarna tog över Metrobloggen, och dom fixade över alla bloggar till deras nya sida, och det tog ju förstås sin tid och vi bloggare som valde att stanna kvar fick ju förstås vänta några dagar innan vi lyckades komma in på vår sida och det var man ju medveten om, men sen gick det en tid efteråt då man skulle försöka komma in på sin bloggadress och när man sedan när man försökte logga in så tog det evigheter ( kändes det som) innan man ens lyckades komma in på sida. Därefter har det hänt vid fleratal  tillfällen att denna blogg, utan någon som helst förklaring ( och tycker ändå att man kan tipsa via  mail eller annan information på deras startsida meddela att Metrobloggen, kommer att ligga nere under vissa datum. Men tyvärr verkar sådan information inte lämnas ut, vilket jag tycker är skitdåligt!! Det gör  mig så frustrerad och irriterad, när jag inte kan lyckas komma in och uppdatera min blogg. 
 
 
 
Samtidigt så vet jag att mina läsare vid flera tillfällen har försökt att komma in på min blogg, men enbart möts utav felmeddelandet "Bad Gateway"  Men som tur är så har jag ju min backup eler även såkallade reserv blogg här på Bloggplatsen, och tur är väl ändå det.  
                                     
 
Ska ta lite kort om kvällen, som varit och då jag är en sån som verkligen både älskar att dansa och även förstås att se på dansprogram, så blev det ju en självklarhet att valet av tv-program blev TV4  Let´s Dance. Och denna gång har produtionbolaget verkligen fått ihop det med en härlig blandning utav alla möjliga, och det är alltifrån: artister, ( och f.d artister syftar på Camilla Henemark, men  jösses vad TJOCK och FET denna kvinna har gått och blivit) skådespelare, vinprovare, författare, och så får vi inte förglömma denna sexiga och snygga super modellen Marcus Schenkenberg. Wow, vilken otroligt snygg kropp och utstrålning denna karl har. Men är det bara jag som fick den känslan ikväll, efter att ha sett Marcus uppträda, att han inte längre verkar vilja vara med i danstävlingen längre, och skulle nog tro att det är så att han längtar att återvända till USA.
 
I morgon däremot så blir det en hel ny upplevelse för mig och det är nämligen så att det har blivit dags för mig att även börja jobba på lördagarna ( vilket jag inte alls har någonting emot) och tycker det ska bli kul att även få pröva på att jobba på helgerna.
  
 
                                   

Av Sandra Sterner - 6 april 2012 17:06

Det är inte så att jag lagt av att blogga, utan det beror snarare på att det inte går över huvud taget att komma in på min såkallade huvudblogg, den skitdåliga Metrobloggen! Jag trodde att Metrobloggen, skulle bli så mycket bättre när dom tog över efter dom gamla ägarna och dom valde att kalla sig: "Nya Metrobloggen" och man fick läsa att det stod att dom skulle bli så mycket bättre, snabbare och med mera ny funktioner. Ja, från en början när dom precis hade flyttat över samtliga utav allas bloggar till dn " Nya Metrobloggen" så gick det fruktandsvärt sakta och när man efter mycket om och men lyckades komma in så gick det efter det extremt trögt att logga in. Sedan har det följt efter vid flera tillfällen att det inte alls går att komma in på sin blogg och nu har Metrobloggen legat helt nere ända sedan i torsdags förmiddag och vet även att en del utav mina läsare även hade en hel del problem med att kunna komma in och läsa min blogg under flera tillfällen under ondagen, så där skitsnacket som dom anvariga över Metrobloggen skriver och uttalar sig om att vi ska se till att våra bloggare ska få bättre funktioner och att det kommer gå snabbare är rena rama bullshiten.
 
Jag ska uttryckligen beskriva vad jag tycker om Metrobloggen
 
 

Av Sandra Sterner - 4 april 2012 21:49

Sådär ja, då var yttligare ännu en dag avklarad på det nya jobbet. Och idag har vi haft att göra i princip hela dagen, men det gör inte mig någonting att det finns att göra, (man är ju en riktigt flitig arbetsmyra) som gillar att  att arbeta och skulle inte stå ut specillet länge och inte ha något att göra om dagarna,  och det är inte heller min stil att "sitta och rullar tummarna om dagarna."Jag är lyckligt lottat att få jobba i en butik, som inte väljer att ha exakt samma utstyrsel och klädkollektion, som många utav dom andra butiker har. Utan det är så när jag shoppar, så letar jag oftast efter lite annorlunda och udda stil på både kläder och skor. Nu när man just har chansen att få jobba i en butik med lite egen stil, så blir det ju så automatisk att man finner något som man absolut känner att man måste köpa, vilket jag gjorde idag. Det var dessa  ursnygga svarta sandaletter, och runt om skon sitter det både glittrande strass stenar och nitar och dessa skor var helt i min smak och tycke.





  

Nu är det bara att hoppas att den riktigt sköna vårvärmen kommer, så att jag kan sätta på mig dom här snygga skorna på fossingarna.

Av Sandra Sterner - 3 april 2012 23:42

Herrejösses, vad jag är trött ikväll, och det beror antagligen på att jag natten till idag inte fick så många timmars sömn. När jag till slut lyckades somna var det bara några fåtal timmar kvar innan alarmet skulle ringa, och många utav er känner ju redan till att jag är otroligt morgontrött, men lyckades ändå till slut masa mig ur den sköna varma sängen, men var mera som en zoomie  innan jag hade duschat och druckit några koppar kaffe.


Just det i måndags var det då dags för mig att inta en ny butík och denna gång kände jag mig inte det minsta nervös över att komma som ny på ett jobb. Om det var något som jag saknade på den förra butiken, så var det att det inte fanns så många skyltdockor att styla. Ja, det var förutom den som blev döpt efter mig och så förstås dom andra två designdockorna, som jag dammat av ifrån lagret.


I måndags var det då dags igen att börja jobba, och även på detta ställe blev det till och med från första dagen att sätta igång och styla om skyltdockorna och det är ju det som är min specialitet. Nåväl innan jag satte igång så gick jag och kollade exakt hur många skyltdockor det nu fanns i butiken och det visade sig vara hela 21 stycken skyldockor och mestadels tjejer ( japp, vi är i majoritet) och så 6 stycken killdockor. Precis som med oss människor så är även skyltdockorna i denna butik i olika storlekar. Jag satte igång nästan med en gång, men det är inte gjort på ett ögonblick att styla och matcha ihop olika sortes kläder till 21 skyltdockor, utan det tar sin lilla tid. Idag på förmiddagen gjorde jag då klart dom två sista skyltdockorna som står i skyltfönstret och skyltade även om litegrann. Som ni kanske förstår så är det en viss person som har inspirerad mig väldigt mycket i det som jag sysslar med om dagarna. Och det är denna  duktiga, begåvade och kreaktiva kvinna vid namn Rachel Zoe.


 


Det är faktiskt så att även dom som gjort sitt namn väldigt offentligt och är mycket omskrivna, omtalade och har en egen tv-serie, även en gång i tiden sysslat med någonting annat. Nu över till hur egentligen det var innan hon gjorde karriär som stjärn designer och stylist. Rachel Zoe växte upp i New Jersey och läste sociologi och psykologi på George Washington Univeristy. Hon började sin karriär inom tidningsbranschen, där hon som stylist och moderedaktör på tidningarna Gothman och YM Magazine stylade popstjärnor som Britney Spears och Jessica Simpson.  Hon började frilansa och är mest känd för att, efter att ha gett dem en ny stil, ha förvandlat Nicole Richie och Lindsay Lohan till stilikoner. Rachel har arbetat med några av Hollywoods mest kända kvinnliga stjärnor och nuvarande kunder inkluderar Cameron Diaz, Jennifer Garner, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Debra Messing, Demi Moore, Liv Tyler, Joy Bryant, Molly Sims, Eva Mendes och Anne Hathaway.  Hollywood Reporter har utsett Rachel till den viktigaste personen inom mode i Hollywood.Sedan 2008 har hon en egen tv-serie, The Rachel Zoe Project, på den amerikanska tv-kanalen Bravo där tittarna får följa Rachel och hennes team i deras arbete. Seriens fjärde säsong är under inspelning, i Sverige visas den på TV3. Hon är känd för sitt karaktäristiska vokabulär och har varumärkesskyddat favoriterna I die och Bananas. Rachel har även gett ut boken Style A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty and Everything Glamour där hon delar med sig av sina bästa stylingtips. Boken hamnade på New York Times Bestseller list. Zoe ger också stylingtips på nätet, dels genom nyhetsbrevet ”The Zoe Report” och dels på Twitter där hon har 454 000 followers. I februari blev det officiellt att Rachel Zoe samarbetar med den svenska modekedjan Lindex. Rachel kommer att styla och välja sina favoriter ur Lindex vårkollektion för 2011, kollektionen släpps 18 april.  Det här är det första större europeiska samarbetet för Rachel Zoe som tidigare arbetat främst amerikanska märken.

Av Sandra Sterner - 1 april 2012 17:57

 

Just det idag är det ju 1:a april och det sägs ju vara ett det datumet och även under maj månad, att man får narras med folk. Jag undrar vart ifrån uttrycken: April april din dumma sill ( och vem kom på att sillar skulle vara dumma) jag kan lura sig vart jag vill. Även i maj månad ska man visst också narras och  uttrycka sig såhär: Maj, maj måne jag kan lura dig enda till Skåne. Jaha, men varför ända bort till världens ände som just Skåne…undrar jag förbryllat? 


Nu över till någonting helt annat och det är att vi människor är alla unika individer och har alla olika personligeheter. Det här med åldern är ju faktiskt bara en siffra och behöver varken känna sig eller utåt sett vara äldre än vad man egentligen känner sig att vara. Tänk på att göra det du känner är rätt för just dig, man ska inte ändra sig bara för att en annan vill det.  Utan våga var dig själv och försök  helt enkelt att inte bry dig om vad andra tycker om dig. Det är endast bara DU som bestämmer över DITT liv och ditt utseende, ingen annan. Det är med andra ord bara:  Lev livet såsom du vill leva det!



 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards