Alla inlägg den 23 januari 2013

Av Sandra Sterner - 23 januari 2013 22:22

Det blev även ikväll så att jag kollade in ett nytt avsnitt av "Toddlers and Tiaras" och man kan ju bara inte låta bli att tycka dom små flickorna som tävlar ser mer eller mindre ut som dockor...så otroligt söta är dom.

 

 


 

 

 

Ja, här i lilla ankdammen Sverige så är det väl o det närmaste förbjudet att ens våga tänka tanken på att det kanske även kunde vara något som även kunde vara något som kunde hämtas hem och göra som någon första pilot avsnitt och sedan efter det se om det finns något slags intresse att driva det vidare sen. Men alltså det här med att barn har ju i allas tider haft och sysselsatt sig med fritidsaktiviteter sedan länge och det finns ju en uppsjö utav alla olika sortes fritidsaktiviteter.

 

Det är bara att se t.ex dom små barnen som verkligen älskar att sjunga och man som förälder uppmuntrar det istället, när ens barn tar ton och sjunger och kanske t.o.m låter barnet går och tar sånglektioner eller får sin röst skolad/tränad hos en sångpedagog. Likaså då det gäller  i synnerhet flickor men visst finns det även en och annan pojke som har gått och tränat och dansat balett. Och det kan man ju också har som fritidsintresse och tävla inom och om man liksom inte nu visar sig vara så pass duktig att man inte vinner så får man försöka träna och öva in stegen, och piruetterna  ännu mera och bättre tills nästa gång. Det är med flickor och pojkar som sysselsätter sig med friidrott eller kanske spelar fotboll eller handboll och dom nu kanske går och råkar förlora matchen eller inte råkar vinna i sin friidrott gren.

 

I vanliga fall så brukar Sverige vara så duktig på i vanliga fall "härma efter"andra länder och "knycka" deras program ideér ( och tycker det faktiskt är riktigt tråkigt att dom som sysslar med sådant om dagarna inte tycks kunna komma på egna program förslag istället för att sno det eller snarare köpa det från utlandet. Det är ju bara att se på exempelvis: Idol, So you think you can dance, Let´s Dance, Fångarna på Fortet... m.m och kan fortsätta göra listan hur länga som helst, men detta är bara några få utvalda som just är inköpta och omgjorda för att visas i Sverige.

 

Just det, har kommit ifrån själva tråden eller det jag egentligen började skriva om. Jag minns att förra året någon gång i början av februari så gick det ett tv-program på TV3 som hette " Mammor och minimodeller.

Jag ser gärna att det görs flera liknade sådana program. Men en förutsättning att dom som medverkar absolut inte blir påtvingade detta av sina föräldrar utan att dom själva. Jag har sett vilka barn det är som vill medverka i Toddlers and Tiaras och dom ser ut att ha roligt och njuter av att stå på scenen. Medans det även finns dom andra barnen som blir  mer eller mindre tvingade upp på scenen av sin mamma och det syns tydligt vilka utav dom barnen och "den där" glimten i ögat finns inte på dom deltagarna och där är det egentligen bara är mamma ide till att visa upp barnet.

 

Det kommer alltid finns en viss procent moral tanter/snubbar eller bitter kärringar eller gnäll gubbar som inte tycks ha annat en att sitta och gnissla tänder och klaga över allt  och spy galla över allt och alla tv-program som visas, om nu inte just det tv-programmet råkar passa vissa personer  i smaken, ta då upp fjärrkontrollen och svappa över till en annan kanal eller stäng av tv:n och sitt och läs en bok istället.

Jag kan  mycket väl  tänka mig att det även mycket väl i grund och botten ligger hos dom personerna som klagar så mycket på andra, att just dom själva antagligen ( tidigare) skulle vilja ha önskat sig någon form av framgång eller kanske t.o.m lyckas med något vettigt och bra i sitt liv. Istället blir det så att deras frustration omedveten antagligen ligger till grund och botten i en dold avundsjuka som blossar upp då dom ser andra människor lyckas bättre med framgångar och lever livets glada dagar.

 

Se hellre att leva såhär efter välkända ordspråk....

 

* Ett leende startar på läpparna. Ett flin sträcker sig ända till ögonen. Ett fniss kommer från magen. Men ett riktigt gott gap skratt kommer ända inne från flödar och bubblar över och kan även det kan även smittas av till andra runt-omkring.

 

* Le är det näst bästa du kan göra med läpparna.

 

I går var just en sådan dag då mycket hade gått emot mig och det är ju såklart man blir lite uppgiven och nedstämd. Men när jag fick en liten lugn stund för mig själv i soffan och kollade in Toddles and Tiaras och såg att deltagarna skulle visa upp sina husdjur då gick det inte "deppa" längre och jag skratta så jag tjöt.

Förresten så fann jag även några bilder som är från både gårdagen program och som jag skrattade igår åt det söta vita fåret Tom i vit tyllkjol.

 


 

 

   

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards