Alla inlägg den 5 juni 2013

Av Sandra Sterner - 5 juni 2013 21:36

Nu på tisdag är det dags för Caroline att sluta 6:e klass och påbörja sitt sommarlov. Till hösten börjar hon sjuan...oj oj oj nu är det bara 3 snabba år kvar i grundskolan innan det är dags att söka till gymnasiet. Jag frågade Caroline vilken linje hon skulle vilja söka och för henne finns det just nu bara gymnasielinjer som inriktar sig inom musik, teater eller media som just nu lockar henne.

 

Ja, man har ju inte undgått att se och dessutom höra dessa glada, gymnasium elever som nu har tagit studenten och står och skriker, tjoar,blåser i serpentiner, viftar med färggranna ballonger och använder sig av värsta huligan tutorna, som dom absolut måste trycka på så att det ska låta som värsta oljudet...men såklart dom är ju superglada att dom gått ut gymnasiet och ska ge sig ut i arbetslivet eller kanske man ska skriva som någon hade gjort på facebook, ge sig ut i arbetslösheten.




I morgon är det den 6:e juni som också är Sveriges nationaldag. Om jag nu inte minns helt galet fel så var ju Sveriges Nationaldag för 2005 en icke röd dag, utan snarare en vanlig dag, men någon gång under 2005, så blev det en lagändring ( vilket jag tycker var bra) och den gjorde så att den 6:e juni blev en röd helgdag, men däremot så var den en annan röd dag som plockades bort i från almanackan och det var annandag pingst.


Jag för min del brukar inte direkt tillhöra den gruppen skara av folk, som åker in till stan eller till Skansen, för att stå och vifta med den blå/gula flaggan.


 


Däremot så brukar jag kolla på tv:n och se när våra fina Kungligheter gör sina majestätiska entré på Solliden på Skansen och se artisterna som uppträder på scenen.


Nu på lördag blir det ju också Kungligt bröllop inne i stan och det vill man ju mer än gärna följa. Den förre detta party Prinsessan, Madeleine har ju lugnat ner sig nu och kommit med insikt att livet inte enbart är: En fest, även om man är Prinsessa, så måste man till slut växa ifrån att vara ute och festa jämt och ständigt.

Minns tillbaka ett par år då Madeleine var ihop och dessutom förlovad med det där äckel svinet: Jonas Bergström. När man såg bilder på det nyförlovade paret, så verkade dom sådär kära, som tur-tur-duvor brukar vara och enbart hade ögon för varandra. Läste även vidare att både Kungen och Drottning Silvia, tyckte att den där Jonas Bergström, var från en början betydligt bättre val som blivande make till Prinsessan Madeleine, än var Kronprinsessan Victoria val var av pojkvän/fästman. Daniel Westling var ju bara en vanlig enkel kille från Ockelbo, som flyttat till Stockholm för att starta ett exklusivt gym. Där lillasyster Madeleine gick och tränade. Däremot Jonas Bergström, blev nästan redan från början en favorit hos både Kungen och Drottning Silvia, och inte fan vet jag varför man kan ju spekulera i att han spelade på att vara extremt artig, fjäskande, och att han sedan höll på att utbilda sig till advokat och bodde vid den flottare delen av stan gjorde det hela ännu bättre.

Det tog inte alltför lång tid innan framkom att den där Jonas Bergström, inte alls verkade vara så reko, schysst och framför allt pålitlig, som många från början hade trott, utan snarare var han en var en riktig Ulv i fårakläder och valde likt det alltför många män väljer att göra och det är att flörta helt öppet och därefter hoppa i säng med en ung söt blond Norska.


Japp, det gick på ett ögonblick, den tidigare favoriten av blivande svärson till deras yngsta barn, sjunk på rekordfart och Madeleine bröt ju givetvis förlovningen genast när det framkommit att hennes blivande make hade varit otrogen.


Nu så har ju sedan länge Prinsessan Madeleine funnit kärleken igen i den stiliga amerikanska finans mannen Chris och via SVT från klockan:15.00 kan man följa bröllopet som direktsänds från Slottskyrkan i Stockholm, mellan prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill. Programledaren Ebba Kleberg von Sydow guidar tittarna genom dagen. Förutom själva vigseln följer vi även brudparets kortege och gästernas ankomst till Drottningholm. Sändningarna kommenteras av journalisten John Chrispinsson och hovexperten Roger Lundgren. Reportrar är Mark Levengood och Yvette Hermundstad.

 

 


 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards