Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Sandra Sterner - 9 juni 2013 11:40

Det var mig verkligen ett prinsessbröllop av dess like och det var mig sagolikt.

Jag har alltid gillat och fascinerat mig och kungligheter och gårdagens bröllop var ju bara ett måste.

Det var mig en otroligt söt och vacker Prinsessa, som kom i sida-vid-sida bredvid sin pappa Kungen i altargången. Jag försökte bita ihop, men kunde inte hålla tillbaka min tårar när "lill" Prinsessan Madeleine, kom gående i altargången och det gick förstås inte att hålla tårarna tillbaka och tårarana börjar rinna utefter kinderna.

Så vacker, fint, ståtligt, fascinerat fascinerat och magnifik det var när Prinsessan kom gående. Det visade sig för vara svårt för hennes blivande make att hålla tårarna tillbaka och han fick bita sig i läppen för att inte visa sin glädje som visade sig vara sådan lycka att det var tårar för att få gifta sig med en Prinsessa.

Jag satt och torkade med näsduk och torkade tårarna och tyckte det sånt vacker bröllop, och det märktes också att Chris, verkligen inte kunde hålla känslorna i styr och innan vigseln ens var avslutad så gav han Prinsessan Madeleine kindpussar, men utanför slottstrappan så kunde inte Chris, inte nog visa sin otroligt starka känslor och överöste sin brud med puss efter puss och det blev rena rama pusskalaset.


 


 

Inte ens Kronprinsessans make Daniel visade sådana känslor för sin Prinsessa, när han gifte sig med henne, utan där gick det väldigt fort och man fick knappast blicka, om man skulle hinna med att få se bröllopskyssen.

Det man fick se igår var att Chris, pussande Prinsessan Madeleine, både på handen, kinden och utanför på kyrkan på munnen flera gånger och det visar ju verkligen på att han älskar henne.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards