Alla inlägg den 23 juni 2013

Av Sandra Sterner - 23 juni 2013 21:35

Igår fick vi oväntat besök utav våra fina vänner som vi firande en väldigt trevlig midsommarafton tillsammans med. Vi satt ute på altanen och Caroline hade precis kommit ifrån centrum och när jag fick syn på henne, så såg jag att hon var typ sådär hemlighetsfull som hon kan vara ibland.


- Mamma, mamma kolla dit....säger hon och gör en gest med armen bakåt och samtigt fortsätter hon gå.


- Ja, gumman! Vad är det mamma ska se.


Ställer mig upp på min nybyggda fina altan och försöker sträcka på mig lite så att man kan se genom den stora häcken som grannen har på sin baksida. Sedan ser jag vilka det är som kommer och det visar sig vara gulliga Malin i sällskap tillsammans med sin kille. Dom var ute och körde med bilen och tog sig av avstickare och körde hem till oss. Det blev eftermiddagsfika ute på altanen och sedan fortsatte vi att precis som dagen innan att prata och dra en massa skämt  ( det märkte vi kanske snabbt på midsommar att vi delade samma sorts skämt snack) och det blev det även igår. Tyvärr kanske inte alltid så uppmuntrande och roligt för killarna att höra då vi skojade friskt just om dom.


Idag söndag och för mig är det ju som ni vet: Vilodagen, ja, nästan i alla fall det har i alla fall inte blivit något mera snickrande av insidan av altanen, som just nu håller på att isoleras in, men inget sådant har orkats med att göra idag. Utan istället tog jag itu med att rensa bort en massa oönskat OGRÄS, som jag mer än gärna kunde vara utan, ute på baksidan, och det tog ju förstås ett tag. Min nyfikna granne farbror Lasse, som bor i huset mitt-i-mot kom över och stod på andra sidan staketet och frågade: Om det är så att du behöver låna något till trädgården, så är det bara att säga till.


Då jag tidigare har bott i hus så har jag nästan sett till att införskaffat mig trädgårdsverktyg, men dock inte riktigt allt och idag var ju verkligen i behov att en häcksax. Hmm, skulle verkligen vilja gå lös med den på grannens häck ( missförstå mig inte! Alltså inte hennes bak, men det är ju också i och för sig rätt så stor, men det var ju själva häcken ute på hennes baksidan, som behövdes ansas en aning) Men såklart att jag inte går lös på någons HÄCK med en häcksax, men vännen min fick mer än gärna klippa häcken min.


En annan sak som jag idag kom på när jag var ute och fixade på baksidan. Det var någonting, som Malin hade gjort på sin tomt nere i Ösmo och skulle nog ville säga att jag blev både imponerad och såklart inspirerad av hennes tjusiga dubbel damm.


 

 


 

Jag har ju förstås inte lika stor "tomt" som henne, men man får väl i sådana fall göra trädgårdsdammen i lite mindre storlek.


När det var klart så var det dags för mig att göra ordning sen lunch, och när jag mitt klump arsle skulle ställa in stekpannan i skåpet intill spisen, så märkte jag inte att skåpet ovanför var till hälften öppet. Pang, sa det och stjärnor jag ser dom, kände jag när jag av misstag smällde in huvudet i hörnet av skåpet.Fy, fan så inne helvete ont det gjorde. Jag sjunk liksom bara ihop i en hög på golvet och hade fruktandsvärt ont. Kände efter med handen, så att jag inte hade börjat blöda, men så hårt hade jag inte lyckats smälla upp huvudet i skåpet, utan istället märkte jag att det snarare skulle bli någon form av en bula, men tack och lov så har man ju hår så att det både räcker och täcker över det mesta. Men efteråt så snurrade det runt och dunkande rejält i skallen, men efter att fått lite is lagt i en påse och tryckt det mot huvudet så började det efter ett tag kännas lite bättre.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards