Alla inlägg den 21 juni 2013

Av Sandra Sterner - 21 juni 2013 21:22

En helt fantastisk underbart och trevlig midsommarsafton har jag haft tillsammans med min dotter i sällskap med fina vänner i Ösmo idag.


Det blev förstås den sedvanliga midsommar maten, såsom sill, färskpotatis lax, köttbullar och den stora mega grillen var igång och det dom båda killarna grillade på för fulla muggar och dom ordnade så att det blev grillspett.


 

 



Caroline, jag och Malin. Det visade sig att ingen utav killarna ville ställa upp på bild och det är för mig en självklarhet att inte visa upp dom om dom inte vill.




Mums så gott det var med all den god maten, men det blev nästan alldeles för mycket och det var så mycket gott utav allting att man liksom bara åt och åt och till slut så var det tvärstopp i magen och den kändes som magen typ hade ställt sig i fyra hörn. Men vem kan motstå färska jordgubbar, med vispad grädde....?



- Hmm, inte jag i alla fall, och trots att det kändes som magen stod i fyra hörn så åkte några röda gubbar med en klick grädde ner i den proppmätta magen och efteråt så kändes det nästan som om jag personligen skulle kunna rulla fram.  




Tack och lov så visade det sig att vädergudarna större delen av dagen idag i Ösmo bjöd på växlande solsken, men såklart det kom såklart några små, korta regnskurar, men dom typ slutade bara efter en liten stund. Men det hindrade förstås ingen utav oss att inte vilja sitta ute och när det började regna, så var det bara att fälla om den stora parasollen som stod bredvid altanen.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards