Alla inlägg den 12 juni 2013

Av Sandra Sterner - 12 juni 2013 17:05

Sådär jag tillbaka på bloggen igen efter några dagar blogg break.


Jag skrev ju i ett utav mina tidigare inlägg att jag hade planer inför min semester att bygga en altan på min baksida. Det blev nu så att jag inte orkade vänta ända tills semestern, utan min tanke blev liksom till handling redan efter någon dag och nu är byggandet i full gång.


I lördags byggdes det under ett par timmar och tanken var att fortsätta dagen efter på söndagen, men så visade det sig att vädergudarna inte direkt var på sitt allra bästa humör, utan istället så var det riktigt busväder, men ÖSREGN och så blixtar och dunder...så inte blev det den dagen några magiska under med byggandet av altanen. Istället blev det till att mysa inomhus och mina tankar gick tillbaka tills det då jag var liten och kommer så väl ihåg att jag då tyckte det var så läskigt och otäckt när det åskade och blixtrade. Numera så är det nog mera tvärtom i alla fall när det gäller åskandet och blixtrande. Däremot när det ösregnar och man råkar vistas utomhus när det börjar och paraplyet har man inte tagit med sig, utan man blir i det närmaste genom dränkt inpå kroppen och kläderna kan man typ vrida ut när man kommer inomhus.

- Nej, Tack, bevare mig väl för regn och rusk...men det sägs ju att efter: Regn så kommer solsken.    


Igår så var det dags för Caroline att sluta 6:e klass och det var skolavslutning och nu är det dags för denna unga fröken att ha sommarlov ända fram tills den 19:e augusti då det är dags för henne att börja i sjuan.

 

 

   

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards