Direktlänk till inlägg 26 juli 2014

Grattis Henrik

Av Sandra Sterner - 26 juli 2014 11:17





      



Idag är det en speciell dag och ingen mindre än min älskade son Henriks födelsedag. Så nu utbingar vi alla: Ett Fyrfaldigt Leve och ett hipp hipp hurra på din födelsedag.   Grattis till dig Gecke.


Då det nu gått ett tag sedan jag bloggade så har jag lite att skriva om. Till att börja med så vill jag bara skriva och säga: Wow, vilken underbar härlig och varm sommar vi fått. Det är ju juli månad och högsommarmånaden och visst märker man av det. Solen skiner och gasar och värmer något otroligt mycket i från en klarblå himmel. Det har blivit så att vi dessa dagar tillbringar dom på stranden. Jag själv trivs allra bäst att bada i havet, men häromdagen så provade vi en liten sjö och i den fanns det även en massa vackra näckrosor ( dom är fina) men bada i en sjö är inte samma sak som att bada i havet. Inte så långt ifrån där vi bor finns det bassänger i 3 olika storlekar. Caroline badade är redan som liten och fick förstås börja i mini bassängen som just är avsedd för dom allra minsta och därefter blev det mellan bassängen och sedan den allra största som även är kopplad till en vatten rutschbana. Jag och Caroline har några gånger varit där och badad, men då det nästan är smockfullt med människor i poolen och vem vill simma i en pool när man knappt kan ta sig fram. - Nej tack, att trängas i en bassäng fullproppad med klor är inget som lockar varken mig eller Caroline. Så därför åker vi istället till någon mysig sandstrand eller där det finns klippor och badar och solar.


Javisst tar värmen på en också och i veckan har jag letat febril efter minst 2 bordsfläktar. En att ha i Caroline rum och den andra typ ha där man nu väljer att sätta sig. Jag har varit på Claes Ohlson, Kjell & Compani, Teknik Magasinet, Jula, Bauhaus, men överallt möts jag av att ALLA fläktar är tyvärr slutsålda. Jag kontrar och frågar: Herregud, varför beställer ni inte hem flera fläktar när det är så här varmt.


- Dom är även slut på vårat lager....


- Jaha, ja är det så man ser till att sköta hand om butikerna. Tar en väldigt efterfrågan vara slut, så måste man väl ändå som ansvarig inköpare se till att se om det finns andra återförsäljare av fläktar och inte bara sitta på sin feta röv och tro att lagret av sig själv fylls på av nya fläktar. Av det jag förstod så var det en massa tidigare kunder som också hade frågat om fläktar. Herregud, kan inte personal på samtliga butiker som nu säljer fläktar se till att snarast se till om dom inte kan finna andra återförsäljare och beställa omgående mera fläktar.


Ja, även jag drabbades igår av värmeslag och det var efter det att vi tillbringad dagen på stranden och därefter åkt och veckohandlat på Coop Forum. Alla var vi nog lite trötta och hungriga. Det var inget som jag märkte med en gång, utan vi gick in och plockade upp varorna och gjorde ordningen maten. När jag sedan skulle leta reda på mina nycklar ( ja, ja jag vet där här med nycklar och mig det går bara inte ihop) jag kunde inte finna mina bilnycklar någonstans. Jag kom och tänka på min pappa som var precis likadan som just jag när det gällde nycklar. Och minns inte hur många gånger som liten, tonåring och vuxen jag fått höra honom säga: Vad fan är bilnycklarna och så kände han i byxfickorna och märkte att dom inte låg där. Nästa ordsalva var typ: Nää, nu har jag tappat bilnycklarna på riktigt!!!


Ja, sådär höll min pappa på mycket när han levde. Nu mera är det jag som axlat den rollen och igår kunde jag alltså inte finna mina bilnycklar. Då jag alltid på sommaren bär klänning eller kjol och på dessa plagg finns det inga fickor. Därför slänger jag alltid ner allt i min handväska. Dock gjorde jag tydligen inte det igår och när jag hällt ut hela min handväska på bordet och vilken röra det var i den. Bland en massa gamla kvitton, hårborste, läppstift, plånbok, mobil, hemmanycklarna, så fanns det inga bilnycklar. Jag rusade ut till min bil som stod på parkeringen och kikade in genom fönstret och såg till min fasa att bilnycklarna satt kvar i tändningslåset.


- Åh, NEJ!!! Utbrast jag högt där jag stod och ryckte och slet i dörrhandtaget. Hur glömsk och klumpig får man bli. Att glömma ta ut nycklarna när man stannar och parkerar bilen. Och inga reservdelsnycklar fick jag med när jag köpte bilen och inte heller har jag tänkt tanken på att man kanske "borde" fixa ett par reservdelsnycklar till bilen. Tack och lov så ordnade det sig till slut ändå och efter lite vånda så kunde jag efter en stund hoppa in i min bil och hämta bilnycklarna.


Jag känner en kille som nyligen gått och skaffat sig ett Tatuerings kit och han själv är mycket tatuerat och tycks inte heller få nog att sätta dit nya tatueringar på sig själv. Jag har sedan tidigare en tatueringen nere vi min vänstra vrist och den gjorde jag typ för 4-5 år sedan. Då man blir erbjuden en gratis tatueringen så är det ju klart att man tackar jag och igår blev det då dags för min 2:a tatueringen och denna fick bli vid min högra vrist. Jag ville ha dit ett litet rött hjärta och runt det hade jag senare tänkt skriva eller snarare låta en tatuera pränta in alla mina barns namn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Jag satt och våndades, svettades och bet ihop tänderna för att inte skrika rakt ut av smärta. Jag hade helt glömt bort hur förbaskade ont det gjorde att få sylvassa, stickade nålar inkörda i huden...aj aj vad ont det gjorde, men efter 1 ½ timme var det klart.

 

Såhär blev resultatet och som ni ser så ska det fyllas i lite mera röd färg runt konturerna, men det får bli vid ett senare tillfälle.

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards