Alla inlägg den 2 februari 2014

Av Sandra Sterner - 2 februari 2014 19:07

Det känns som jag har mycket att ta igen då det gäller att uppdatera bloggen, då det knappt blev någonting skrivet av mig under januari.


Jag är eller ska kanske utrycka mig inte alls den där gamla, glada, spralliga, humoriska tjej, som jag var tidigare. Ja, vem vet kanske längre fram inom sinom tid blir det kanske så att jag blir den där gamla, hurtfriska och humoriska personen, som gillar att bjuda på mig själv i bloggen, men inte så mycket utav det just nu. Men vem vet kanske längre fram blir det eventuellt så.Det kan kanske vara svårt för någon utomstående att förstå, men när man blir så förnedrad, kränkt och sviken av en nära anhörig så är det ju klart att man knäckt och ledsen, och det kändes som mitt hjärta gick i tusen bitar.


Igår var det ju dags för Melodifestivalen att dra igång igen och den 1:a deltävlingen hölls denna gång på Arena i Malmö. Dom båda programledarna Nour El Refai och Anders Jansson, som för mig måste vara bland dom allra sämsta programledarena i historien i Melodifestivalen. Jag tror aldrig jag sett dessutom 2 stycken, så nervösa programledare förut och dom verkade inte heller vara direkt pålästa på sina manus och gav för mig ett dåligt, vimsigt och amatörmässigt framträdande i tv-rutan. Nu över till dom artsiteran som gjorde störst intryck både vad det gällde scenframträdande och givetvis det viktigaste tävlingsbidraget.


* Yohio som tävlade med bidraget: To the End.


Jag tycker det är något speciellt med den där killen och lika så var det förra året när han var med och tävlade med bidraget: Heartbreak Hotel. Jag gillade faktiskt både den låten och även den som han framförde igår. Ja, det må hända att den bleka, smala kille vid namn Kevin, som Yohio egentligen heter ser lite egen ut, men han sjunger och har ett bra framträdande på scenen. Jag fick mig en funderare igår när jag såg scenkläderna han hade på sig och undrade om det var så att han hade lånat Michael Jackson scenkläder och likaså den där svart glittriga handsken, som han hade på ena handen.


* Linus Svennig som tävlade med bidraget: Bröder.


Jag visste från början ingenting om denna nykomligen, men hade ju läst lite om honom på nätet, men inte hört honom sjunga, och innan man hört någon sjunga är det ju i princip omöjligt att veta hur någon låter. Ja, varje år så dyker det upp nykomlingar i Melodifestivalen. När denna Linus började sjunga, så gick både texten hans sångröst direkt rakt in i mitt hjärta och när man hörde och även fick se bild-spelet som visades bakom honom, så gick det inte att hålla tårarna tillbaka och jag satt och stor grät till den vackra låten, som han tillägnade sin avlidna bror....så otroligt vackert och fint.


* Elisa Lindström som tävlade med bidraget: Casanova.


Det en fartfylld och snabb låt, som man rycktes med i från början och blev lite besviken att den inte åtminstående tog sig till 2:a chansen.


* Helena Paparizou som tävlade med bidraget:Survivor


Ja, under gårdagens Melodifestival var det 2 låtar som fick mig att få rysningar och det var Linus med sitt tävlingsbidrag: Bröder och så Helenas tävlingsbidrag Survivor. Vilket sammanhang att dessa båda låtar skulle vara med i 1:a deltävlingen. I samma veva som jag gått igenom en livskris och hamnade i ett tillfället trauma, men tog mig som så många andra gånger även mig över detta och är nog precis som både det Gloria Gaynor  sjunger I Will Survive och som även nu Helena Paparizou sjung igår en: Survivor. Jag för min del trodde även denna låt skulle gå direkt vidare till finalen, men det visade sig inte alls gå hem hos dom som röstade och fick istället nöja sig med att kanske knipa en plats till att komma till finalen i 2:a chansen.

Då jag inte skrivit på ett tag så känns det som jag har mycket att ta igen, så det är lika bra att fortsätta skriva när jag väl är igång.


Jag läste på tidningen Expressen att en utav världens super modeller vid namn Christie Brinkley. Det är även hon som har en liten biroll i komedi filmerna "Ett päron till farsa" där hon sitter i en röd cabriolet Ferrari. I alla fall det är så att man HÄPNAR och blir helt och fullkomligt fascinerad att denna kvinna kan se så otroligt fräsch och snygg ut och hon är nu 60 år fyllda och det är knappt man tror det är sant!!!


 


 

Ja, det är ju såklart att det ligger mycket plastik kirurgi bakom detta, men såklart om man är Hollywood stjärna och super modell så vill man ju säkert vara extra mån om sitt utseende även när man är 60-år fyllda.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards