Alla inlägg den 17 februari 2014

Av Sandra Sterner - 17 februari 2014 15:40

Det är på tiden att damma av bloggen och skriva några rader.

Så glad man blir över att äntligen få se solen skina och även om det fortfarande är lite kyligt ute så gör i allafall solskenet att man blir på bättre humör. Likaså så märker man ju att det blir alltmer ljusare nu på morgonarna och likaså är det ju lite ljusare också på eftermiddagen. Jag längar så otroligt mycket fram till sommaren, då det är typ ljust ute ändå fram till sent på kvällen och så är det ju också varmare och skönare.


I lördags var det tänkt att ta sig in till södermalm för att hämta ut Carolines nya touch mobil, som har varit inne på service. Det var inte alltför länge sedan jag köpte den till henne, men redan efter bara lite mera än 2 månader slutade den fungera och själva displayen reagerade inte när man tryckte på den. Jag har själv haft touch mobil, men just av den anledningen att även jag haft otur med själva displayen och varken kunde ringa ut eller ta emot samtal så gav jag helt enkelt upp och slutade använda touch mobil. Caroline däremot hon vill enbart använda sig utav touch mobiler och nu i lördags var det alltså tänkt att vi skulle åka och hämta den då den hade blivit fixat. Det blir ju inte alltid så som man planerar och det hade att göra med att jag under förmiddagen kände mig orkeslös, matt och kallsvettades. Och om jag inte känner mig i topp form sätter jag mig inte bakom ratten och kör.


Idag mår jag något bätte och skulle tro att jag inom någon dag till är snart tillbaka i mina gamla gängor och rutiner.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards