Alla inlägg den 8 februari 2014

Av Sandra Sterner - 8 februari 2014 19:08

Det är en väldigt speciell dag just idag och ingen mindre en min äldsta dotters födelsedag. Idag för 26-års sedan på eftermiddagen omkring (tror det var) omkring 16.50-tiden blev jag mamma för första gången. Det finns nog inte ord att beskriva den känslan, mera en att man inombords överröses med en enorm: Lycka, glädje, överbeskyddandehet, och man kan inte hålla tillbaka glädje tårarna som rinner ner för kinderna.


Jag minns just den här dagen den 8 februari som den var igår, men det har nu redan hunnit passera hela 26-år sedan. Idag är Nina sedan väldigt många år sedan utflugen ur boet och fann sin stora kärlek som bodde i Västerås och flyttade ifrån storstaden Stockholm. Det gick något år och det blev giftermål mellan tur-tur duvorna och året därpå föddes deras dotter Nova som nu är 6 år.


Det är inte klokt, allstå vad rekord snabbt tiden går....och det är väl snart bara en tidsfråga och innan man vet ordet av sitter man väl snart och gungar, men inte i en gunga som man gjorde när man var barn, utan när man blir äldre börjar man gungar igen....fast då blir det gungstol.   


En annan sak som jag helt missat helt och det är att Gratulera Nina till och det är att hon nu äntligen lyckats med att ta körkortet.


 


Bra gjort, Nina nu är det bara att tuta, gasa och köra....

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards