Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Sandra Sterner - 12 februari 2014 19:16

Då var man halvvägs fram på veckan, nu har man återigen landat i soffan med datorn framför sig. Det har ju gått 2 dagar sedan jag uppdaterade bloggen och det vore nu på tiden att skriva något. Denna månad blir det tufft att få tiden att räcka till och det blir nu till att pussla ihop det med tiderna och göra lite ändringar i agendan för att få det att gå ihop med att åka iväg på möten och så ska det även också hinnas med och jobba.


I kväll är det också tvättdag och det är otroligt så fort det går innan tvättkorgen har svämmat över och emellanåt så känns det nästan inte ens som man hinner se botten...vips säger det bara och snart har smutstvätten nått toppen och mer därtill.


Jag kollade litegrann på OS tävlingarna igår på tv:n och det dags för par i konståkning. Jösses, alltså vilka duktiga tävlade det var och man blir ju verkligen fascinerad över vad vissa människor behärskar och kan göra med sina kroppar. Det är ju så man undrar om dessa konståkare är födda utan några som helst leder i kroppen...? Dom är ju så hur viga och graciösa som helst och för dom att utföra någon slags liknade akrobaktik på hal is verkar eller är snarare inga som helst konstigheter.


Jag vet att jag skrev häromveckan i bloggen att jag en natt omöjligt kunde somna, men numera är jag så slut på kvällarna att jag lägger mig före kl:22-tiden och det blir till att man somnar på stört.Det är med att vara extremt morgonpigg. hmm, det kommer jag nog antagligen aldrig bli och det blir nästan jämt så att jag snoozar av mobilen så många gånger att det blir till att stressa iväg till jobbet.


Nej, nu blir det till att fortsätta att ta itu med tvätten....och på återseende.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards