Alla inlägg den 22 februari 2014

Av Sandra Sterner - 22 februari 2014 20:43

    Tack, till Er alla som via både bloggen skickar kommentarer och så via min facebook, och skriver och visar mig sitt stöd över det hemska som har hänt.


Jag har förtillfället hamnat i en svacka och är så nere, ledsen, sörjande att det knappt går att finna ord. Jag har gråtit så mycket att det inte längre känns som jag har några tårar kvar, och numera är ögonvitorna alldeles röda p.g.a allt gråtande. Igår kväll somnade jag sittandes i soffan i vardagsrummet och hade somnat av ren utmattning. Då jag natten innan inte hade fått en blund i ögonen och sovit någonting. Såklart det blir att kroppen till slut själv säger ifrån och somnar gör man till slut vare sig man vill eller inte.


Jag som är troende förstår bara inte varför Gud, utsätter mig för det här. Det känns lite ungefär som om han "prövar min styrka" över hur mycket man egentligen ska klara av som människa.

Det känns ju som dom personerna som står mig allara närmast hjärtat och betyder väldigt mycket för mig bara går och dör. Úsch, det är så hemskt och börjar nu igen att gråta och minns hur jobbigt det var med tiden efteråt då pappa dog och etttag trodde jag faktiskt inte att jag skulle kunna resa mig upp igen. Nu igen inte ens 3 år har gått och det blir min älskade, fina, goa lillasyster som dör.

Som om nog inte detta räckte för mig och det finns även andra personer under förra året dog, men dessa stod mig förstås inte lika nära. Utan var sådana personer som jag blev släkt med för att jag gifte mig. Förra året närmare bestämt i november så dog min förre detta svägerska Maria, som var min senaste ex-makes Mickes lillasyster. Även tidigare samma år förra sommaren dog en tidigare svåger till mig och han betydde mycket för mig, så hans bortgång tog mig hårt.


Jag vet inte just nu idag exakt hur länge det tag innan jag blir mitt gamla vanliga jag igen, och kan känna: Glädje, lycka och skratta...igen. Just nu så känns det väldigt långt borta...typ långt bort i fjärran. Jag måste få ha tid för att sörja och gråta och en sista gång få se min syster och efter det begrava henne. Den ovissa framtiden får avgöra när det blir så att jag återigen ( kanske) blir mig själv igen.



Till minne av min älskade lillasyster Nenne....

Du kommer för alltid finnas i mitt hjärta och din humor och glada skratt, kommer finnas kvar i våra minnen. Vila i frid och ta mycket väl hand om vår pappa i himlen

Puss och Kram...



 


R.I.P


  

Nenne


Jag vill tillägna denna låt till min syster och tycker den är väldigt fin och väl passande för sammanhanget. Lyssna själva så får ni höra...




Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards