Alla inlägg den 1 januari 2016

Av Sandra Sterner - 1 januari 2016 21:15

Jag vill börja och säga God fortsättning på det nya året 2016 som vi alla runt om i världen Välkomnade igår. Året 2016 är ju alldeles nyfött och än så länge ett oskrivet blad.





 

 


 

Och vad passar då inte bättre med att redan idag eller snarare nu är det ju kväll :) att börja skriva ner några rader i min blogg. Sådär ja, då har jag i alla fall gjort lite för att börja skriva så att det inte  på dagens första datum 1:a januari


Gårdagen då det var sista dagen på året och Nyårsafton så hör det väl till att man äter någonting gott och det blev först avokado med skagenröra i och lite senare på kvällen smörgåstårta med en massa läckerheter, såsom lax, räkor, ost, ägg och det var riktigt mumsigt och gott. Caroline, som inte äter skaldjur blev det istället ( enligt hennes önskan) tacos. När klockan började närma sig midnatt var det dags att ta fram den lilla flaskan med rosa champagne och pommac till Caroline och plocka fram raketerna och gå ut på baksidan och skåla i champagne glasen och se hur vackert raketerna lyste upp den svarta himlen i alla möjliga färger och vi slog ihop glasen och önskade varandra Gott Nytt år.

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards