Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Sandra Sterner - 9 januari 2016 21:21

Så underbart härligt att få sova ut tills man själv vaknar och känna att man för en gång skull vaknar riktigt pigg och utvilad. I morse när jag vaknade vid 9.30-tiden så vaknade för att jag behövde gå på toa och det finns ju gränser för alla hur många timmar man kan hålla sig.


Igår fredag och gick och lade mig innan 22.00 och öppnade dörren till Caroline rum för att gå in till henne och säga god natt. Fick till svar: Ehh, du borde knacka först innan du bara kommer in på mitt rum...


-  Åh, förlåt gumman, mamma ville bara säga god natt.


-  Vaaa, ska du gå och lägga dig redan...?


-  Ja, mamma är trött och tänka gå och lägga dig nu.


Caroline tog upp sin mobil och kollade på klockan och sa sedan: Mamma, klockan är ju inte mera än 22 och ska du verkligen lägga dig redan....?


-  Ja, Caroline mamma ska gå och lägga sig redan. När hade du tänkt lägga dig då om man törs fråga det..?


-  Jag hade tänkt vara vaken fram till midnatt eller kanske ännu längre om jag känner för det.


Jag kom och tänka på när man själv var i samma ålder som Caroline och man tyckte då att det var häftigt, coolt och ballt att vara uppe till sent på nätterna, man kände sig typ mera vuxen då om man visade att man orkade vara uppe hela natten lång. Numera ser jag det såhär att det är lyx när man får chansen att lägga sig tidigt och då menar jag omkring 21.00-22.00 på kvällarna, det är lagom tid att lägga sig.


Jag gav Caroline en god natt kram och ibland vill man liksom inte släppa taget om henne när man kramar om henne, utan vill bara stå och hålla om henne och dra in lukten av henne. Det blev för Caroline som nu detta år blir 16 år en för lång kram och till slut sa hon: Mamma, det räcker nu! Ut från mitt rum vill vara för mig själv nu. Och var det inte du som skulle gå och lägga dig...? - Jo, det var det och trött och slutkörd som jag var igår kväll så gick jag och lade mig och somnade på bums.


I morse när jag hade klivit upp så öppnade jag dörren försiktigt in till Carolines rum och hon låg och sussade så gott i sin säng. Jag gjorde ordning frukost och sätter mig alltid i soffan i vardagsrummet och sätter igång tv:n.


När klockan var närmare 10.30 så kom Caroline ut från sitt rum och sa: God morgon innan hon fortsatte ut till köket för att göra ordning frukost.  Jag frågade henne när hon hade släckt och gått och lagt sig igår och fick till svar att klockan var omkring 1 när hon lade sig. När Caroline hade ätit frukost så sa hon: Mamma, idag hade jag tänkt städa mitt rum...

Jag trodde först jag hade hört fel så jag sa: Vaaa!!

-  Jo, mamma jag tänkte dammsuga och torka golvet i mitt rum.

-  Javisst gör det om du vill.

Caroline, kämpade med att få ut dammsugaren i från städskåpet och till slut lyckades hon och när hon kopplade in dammsugaren så försvann den lilla katten Junior som en blixt for hann in under badkaret och den stora katten Simba började jama fruktansvärt högt ( hann är livrädd för dammsugaren)  och sprang iväg till altandörren och satte sig där och fortsätta jama att han ville bli utsläppt på baksidan.

Caroline var fullt upptagen med att dammsuga sitt rum och när hon var klar frågade hon mig om jag skulle ha dammsugaren och också börja städa?

- Ja, varför inte sätta igång och städa och samtidigt plocka bort julsakerna som stått framme. Så efter ett par timmar så var hela lägenheten skinande ren och luktade så gott och alla julsakerna har fått åka ner i källaren.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards