Alla inlägg den 8 januari 2016

Av Sandra Sterner - 8 januari 2016 16:57

Då var det dags för fredag och nu är det helg igen så underbart härligt. Det är även idag födelsedag för en person och brukar ju skriva när mina tidigare ex har födelsedagar så varför inte även idag då det är födelsedag för en viss person. Grattis Micke på din födelsedag.




 

 


 


Nu över till lite andra grejer i onsdags mitt i veckan och man hann typ bara jobba 2 dagar så var det dags att vara ledig igen, då det var den 6:e januari och Trettondags jul som infaller 13 dagar efter jul och är en röd dag och man är då ledig. Vad passar då inte bättre än att hitta på en rolig aktivitet och vi åkte och bowlade ner i Gröndalshallen och trott om ni vill jag vann denna gång. Helt otroligt jag brukar annars vara den som kommer 2:a eller så möjligvis 3:a, men denna gång så vann jag över min dotter Caroline, som i vanliga fall brukar vara ett riktigt proffs på bowling och gör antagligen strike eller spärr på bowlingen, men inte denna gång, utan nu så var det visst min tur att vinna med några poäng.


Det kan tyckas lite märkligt för skoleleverna i denna kommun som vi bor i att dom börjar den terminen just på en fredag. Jag hade tyckt det var lite bättre om vår terminen började typ på en måndag, tisdag, men nu var det inte så denna gång. Nu är det bara vår terminen kvar och det kommer ju vara både sportlov och påsklov under denna termin innan hon går ut grundskolan och slutar 9:onde klass.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards