Alla inlägg den 5 januari 2016

Av Sandra Sterner - 5 januari 2016 20:30

Jaha, det var ju ett tag sedan jag var inne och skrev på bloggen och man kanske skulle fortsätta att skriva på "boken" som jag hade på bilden i mitt förra inlägg. Alltså det är ju nu idag nummer: 5 och året 2016 är ju alldeles nytt och återstår ju hela 360 dagar på detta år men det kommer dock inte bli ( som ni säkert redan vet) inte skrivit varenda dag i bloggen. - Nej, det finns det varken tid eller ork för utan det blir några inlägg per/ vecka och kanske t.o.m ibland jag överrasker med 2 inlägg per/dag.


I morgon är det Trettondag Afton och det har redan passerat nästan 2 veckor sedan det var jul, och ytterligare en röd dag mitt i veckan. Det var jul den 24:e och så var man ju ledig i 5 dagar då det var både juldagen, annandag jul och sedan var det ju helg direkt efteråt lördag och söndag och inget jobb. Jobbade sedan 3 dagar och så var det dags för nyårsafton, och nyårsdagen, och så var det helg igen. Började jobba i måndags och hann alltså inte jobba längre ( och jag som bara vill jobba) än till idag och imorgon är man ledig igen. En dag bara och så på torsdag är det jobb igen, men det blir inte så många dagar innan det är helg igen. Men veckan därpå då är det igång igen med full härlig arbetsvecka.


Ni vet att jag skrev i ett utav mina tidigare inlägg att jag med min envishet skulle lyfta en alltför tung låda och det var på tok alldeles för tung för mig. Men icke att jag brydde mig om det, utan böjde min rygg och tog verkligen i ändå från tårna och lyfte. - Knak, sa det i ryggen och det blixtrande till utav smärta. - Aj, aj så förbaskat ont det gjorde, men försökte ändå trots att det gjorde skit ont räta ut ryggen, för vem vill gå som en kutryggig gammal gumma...?? Jag kom och tänka på det efteråt att man ska böja på knäna istället för att böja ryggen framåt, men frågan är om jag hade orkat ställt mig upp. - Hmm, tror nog inte det. I alla fall så satt den där jävla sträckningen i ryggen i ända fram tills i söndags och har varvat med att smörja in ryggen med både Voltaren och Tigerbalsam, men givetvis inte samtidigt, men nu har äntligen ryggvärken gett med sig.


Till sist så verkar det som den hemska Kung Bore tagit sitt is grepp om landet och nu har det varit en riktigt isade kyla och den förbaskade snön och isen som jag verkligen avskyr. Alltså om man tänker efter så är ju inte människan anpassat för att leva i sådant här klimat som är med snö, is och kyla, utan om man tänker tillbaka till människan riktiga ursprung så kommer vi ju från varmare klimat och för att stå ut med kylan måste vi klä på oss en massa lager med kläder och ser sedan ut som stoppade korvar. Vi människor är ju liksom inte utrusade med päls, men vi borde kanske vara det för att överleva vintrarna i Norden.


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards