Alla inlägg under juli 2009

Av Sandra Sterner - 12 juli 2009 11:30

Ska strax åka iväg upp till Haninge Centrum för att inskaffa mig på lite grejer som börjar ta slut här hemma.


I kväll anordnar skivbolaget Sony Music tillsammans med Cafe Opera en exklusiv förfest, inför Britney Spears kommande spelningar.


Både jag och Micke, är inbjudna till kvällens festligheter. Men tror inte varken jag eller Micke orkar gå ut och festa sent en söndagkväll, och sedan gå upp tidigt på måndagsmorgonen för att åka iväg till jobbet. Tack för inbjudan, men denna gång väljer vi troligtvis att stanna hemma.

 

Skrivet av Sandra 12 juli 2009 klockan 11:29

Av Sandra Sterner - 12 juli 2009 00:45

Nu kommer det ett litet sent nattinlägg....men bättre sent en aldrig.

Har haft en underbar trevlig dag här hemma, tillsammans med min lilla solstråle Caroline och Micke.


Idag har bloggen helt enkelt fått vänta, har inte heller haft så stor enorm lust över att sätta mig framför dataskärmen. Pratade med Micke tidigare under kvällen, om han tyckte att mitt bloggande tar upp för mycket tid. Till svar fick jag att han ibland, kan tycka att jag lägger för mycket av min privata lilla lediga tid till att skriva på bloggen, istället för att umgås med familjen.


För mig är min familjen det viktigaste, och alla mina underbara barn som jag älskar mest över allt annat.


Som alltid försöker jag vara alla till lags, men ibland hinner man bara inte med allting. Själv har jag tappat räkning på hur många gånger jag har fått pusslat ihop det med tider för att stressa iväg till möten, och sedan  vidare för jobba kväll, och ovanpå det ska man vara mamma/fru och även hinna med att skriva blogg. 

Pratade i början av veckan med Nina, och nu på onsdag får vi besök ifrån Västerås,och det ska bli så skoj att få träffa Nina, Janne och söta Nova igen.


Skrivet av Sandra 12 juli 2009 klockan 00:49

Av Sandra Sterner - 10 juli 2009 22:30

Dagen hade kunnat börja bättre. Som i morse när jag skulle duscha, och upptäckte att det hade blivit stopp i avloppet under badkaret. Vattnet, bara forsade ut på vattnet, och hela badrumsgolvet var fullt med vatten. Skyndade mig för att duscha klart, och tänkte att det säkert var massor av hår, som hade fastnat i röret under badkaret.


Så efter duschning, var det bara att ställa sig på det genomblöta badrummsgolvet, och börja rensa i silen och röret som är under badkaret. Men upptäckte till min fasa, att det inte var där felet var. Stoppet satt, tydligen längre inne....( fy, sjutton var arg jag blev) Ut från badrummet, och det var förstås både blött och halt. Hämtade moppen/hinken och fick lov att svabba upp allt vatten.


Det blev till att ringa jouren hos fastighetskötaren, och dom skulle komma någon gång under eftermiddagen!!


Men som om det inte räckte, med att det var stopp i avloppet. Under förmiddagen kom det hem en elektriker till oss. Som skulle byta våran strömbrytare på lilla toaletten. Men efter det att han varit,och bytt strömbrytare hos oss, så fungerade varken kylskåpet/frys/spis eller  Jag kollade i proppskåpet, men kunde inte hitta någon säkring som var sönder. Tänkte förtvivlat på vad sjutton som hade hänt, och undade var det var för "amatör" elekriker som varit här.


Till slut ringde jag Micke, och berättade allt som hade hänt på förmiddagen, och att varken kyl/frys/spis fungerade efter att elektriken varit här hemma. Jag kollade på klockan, och upptäckte att det var hög tid att börja göra sig i ordning för att åka, och jobba sista kvällspasset på denna vecka.


När jag nu på kvällen kom hem, fick jag höra av Micke att det varit fullt upp för honom idag. Min äldsta son Jimmy hade varit hemma, och öppnat för killarna, som kom och skulle spola rent med högtryck, för att rensa dom ihop täppta rören.


Nu fungerar allt som det ska här hemma igen..tack och lov!

 

Skrivet av Sandra 10 juli 2009 klockan 22:37

Av Sandra Sterner - 9 juli 2009 12:15

Regnet det bara öser ner, utanför mitt fönster..(suck)


Åh, jag lyckades tydligen pricka in helt rätt, med att ha strålande vackert väder, både förra veckan, och lite av veckan innan det. ( Då jag tjuvstartade min semester på torsdagen)  Nu känns det som det kvittar att jobba, när det är så här dåligt väder ute.


Micke har nyligen varit hemma på lunchrasten,och medans han käkade lite pizza, tog jag mig en kopp kaffe.


I går var det nästan lika mycket på jobbet, som det var i tisdags, och jag var inte hemma förrän närmare 22.30


Det är inte alltid det lättaste att gå, och lägga sig på en gång, även fast man är trött. Oftast är jag mycket "uppe i varv" och behöver en stund framför tv eller datorn. Men igår löste jag istället lite korsord, och hade gett mig in på ett litet svårare korsord ( tänkte att det var dags att gnugga "geniknölarna" lite. Hade nästan löst klart hela korsordet, men hade kört fast vi några ord. Det stod författaren till Eddan på fem bokstäver. Jag funderade och tänkte, men kom inte på det. Till slut frågade jag Micke, om han kunde komma på vad det var för ord som jag var ute efter.


Mycket riktigt så kom han på det, men först trodde jag att han drev med mig. Men eftersom det gick med dom korsande orden, och min nyfikenhet fick mig även idag att kolla upp det på internet, och det visade sig att "geni" Micke hade såå rätt: Författaren till Eddan var ju förstås Snorre, och det fick ju mig att börja skratta  


Hade inte den blekaste aning, att man kunde heta så i (stackarn) Men så har jag inte heller så stort intresse för att läsa just böcker.

 

Skrivet av Sandra 9 juli 2009 klockan 12:13

Av Sandra Sterner - 8 juli 2009 12:30

När Caroline åkt iväg med taxin imorse, gick jag och lade mig igen.


Vaknade nästa gång vid kl:9.30, och nu känner jag mig utvilad/pigg och redo för en ny dag.


Det är ju semestertider nu, och på mitt jobb är det många som är lediga, och igår hade vi en hel del att göra.


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, och sedan är det dags att ge sig att till jobbet igen....hoppas bara det inte är lika mycket att göra ikväll.


Skrivet av Sandra 8 juli 2009 klockan 12:25

Av Sandra Sterner - 6 juli 2009 23:00

Nu kommer nästa inlägg!!

Nu var man tillbaka i vardagen igen, och idag började jag jobba.Efter att bara haft semester i 1½ vecka.  Men som tur var så började veckan med kvällskiftet. Jag har förstås mer semester att ta ut, och kommer att vara mera ledig i slutet av juli, och sedan är det alltid bra att ha några dagar sparade.


Men i morse var jag ändå tvungen att gå upp tidigt. Då Caroline skulle åka iväg med taxin, till fritids (och just måndagar som är sååå jobbiga) Hmm, upp kom jag, men är mer eller mindre i sovande tillstånd, men efter en att ha tagit en svalkande dusch så känns det lite bättre.


Sedan skulle jag följa med min 15-åriga son Niclas på en grej, inne stan, och efter det var det ingen mening för mig att åka hem, innan jag skulle iväg till jobbet.


I stället blev det en liten tur på stan, och i vanliga fall, brukar jag inte samla på väskor, men när såg denna snygga och lite annorlunda svarta väska, med guld döskallar på.



När jag kom hem ifrån jobbet, så stod Micke, och väntade på mig vid pendeltågstationen, och han är ännu mera förtjust i döskallar, och har ( som kanske flera ut av mina läsare har sett ) flera olika döskallar som tatueringar. 

Nu ska jag börja avrunda kvällen, och önskar alla mina läsare...

 


Skrivet av Sandra 6 juli 2009 klockan 22:59

Av Sandra Sterner - 6 juli 2009 23:00

Oj vad glad jag blev ikväll, när jag kom hem ifrån jobbet, och såg att jag fått en sådan här fin kommentar skickat till mig.


Jag godkänner, för det mesta dom flesta av kommentarerna som skickas till mig. Men det är ytterst få som jag själv väljer att lägga ut, och skriva om på min blogg,: Men denna otroligt fina kommentar som är skickad, väljer mer en gärna att lägga ut på min blogg.


Det är barn som Caroline som gör det värt att gå till jobbet drygtidigt varje morgon. Det ni kallar för barn-frittfall heter Lyktan (i alla fall om det är attraktionen på bilden ni syftar på), den är högre än "Lilla fritt fall" som står nere bakom blå tåget.Det bore ha varit rätt hyfsat tryck i Nyckelpigan den dagen ni var där, för det var strax efter att jag smorde upp den att gå som ett skott, borde i alla fall ha varit bättre tryck i den än i Kvasten.


Mitt svar till dig!

 

Sorry, jag trodde att det fanns 2 st olika barnfritt fall, och hade ingen aning om att det som jag skrev i inlägget " En hel dag på Gröna Lund" egentligen Lyktan..

Men inlägget som du skrev värme väldigt mycket, till både mig och min dotter Caroline.

 

Skrivet av Sandra 6 juli 2009 klockan 22:55

Av Sandra Sterner - 5 juli 2009 14:00

Näää, usch vilket tråkigt väder det var ute idag, grått och övermulet.

Det blir till att vara inne, och ägna lite tid till bloggen, och pyssla om lite i hemmet.


Micke och jag hade en väldigt trevlig utekväll igår, och då det var den 4 th of July, and USA national day, och jag ville gärna gå ut och fira det. 


Vi började på söder, och hade först tänkt gå in på Kellys, som ligger på Folkunggatan. Vi hade tänkt sätta oss, en liten stund på deras lilla uteservering, men både jag och Micke blev något förvånad då vi ser att alla bord och stolar står uppställda i ett hörn.


Jag frågar vakterna utanför varför dom ställt upp alla borden och stolarna i hörnet, och får till svar: Då det tidigare på eftermiddagen vräkt ner med regn, och uteserveringen saknar helt markiser..??? ( Vilket jag tycker är märkligt att dom inte har)  Därför hade dom stängt uteserveringen, men vi var hjärtligt välkommna att komma in. Men vem sjutton, vill sitta inne på sommaren! När det finns så många mysiga uteserveringar i stan.


Vi gick vidare upp för Götgatsbacken, Slussen och via Gamla Stan, och Micke undrade om vi inte kunde stanna till vid Cafe Opera mysiga uteservering, som både är utrustad med infravärme och tak...( Något för dom på Kellys att kanske ta efter)


Wow, alltid lika trevliga vakter och personalen är helt otrolig, man känner sig verkligen uppassad på det stället.

 

Hovmästaren som kom fram till oss, och undrade om allt bara var bra, och om det var något vi behövde

 Micke bara skrattar, och svarar på dom nyfikna damernas frågor.

 

 

Uteserveringen, med härlig musik som strömmar ut ifrån högtalarna.


Skrivet av Sandra 5 juli 2009 klockan 14:01

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards