Alla inlägg under juli 2009

Av Sandra Sterner - 4 juli 2009 19:45

Nej då, ni är inte bortglömda mina läsare.

Har bara haft väldigt mycket att göra idag, har flängt fram och tillbaka. Men nu har jag tagit mig lite tid över till min blogg.


Kanske inte så många som tänker på det men....Today celebrate USA national day, och då vi har släkt i  delstaten Michigan på min pappas sida.Så tänkte jag och Micke gå ut och fira det ikväll.


 

Skrivet av Sandra 4 juli 2009 klockan 19:43

Av Sandra Sterner - 3 juli 2009 22:00

När det är så här konstigt väder, som det varit idag, med växlande regn och sedan solsken.Då brukar jag oftast drabbas av huvudvärk, vilket inträffade tidigare idag.


Som i morse, när jag vaknade av att det åskade och blixtrade ute, och världens regnoväder, och sedan blev det uppehåll, och solen tittade fram bakom molnen, och sedan blev det regn...igen. Caroline, har sprungit skyttetrafik mellan att ha varit ute och inne. Så fort det varit uppehåll, så vill hon förstås vara ute och leka, men så fort det börjat regna kommer hon inrusande.


Har passat på att städa undan lite här hemma idag, och särskilt golven behövdes torkas av. Hmm, jag är nog den största bidragandet orsaken till att det blivit lite smutsigt på golven...och det beror nog på att jag tycker det är så skönt att gå i gräset barfota.


 

 

Skrivet av Sandra 3 juli 2009 klockan 22:09

Av Sandra Sterner - 3 juli 2009 11:45

Vaknade i morse av....blixtar och dunder, och ett "hejdundrade" skyfall av regn som vräkte ner.


Inrusande till mig i sovrummet, kom en liten 8-åring, och undrade vad det var som väckt henne.


Vi gick ut till vardagsrummet, och kollade ut genom fönstret på ovädret, som hade kommit.


Men då det varit så varmt, under dom närmaste dagarna, så behövde det komma lite regn.

 

Skrivet av Sandra 3 juli 2009 klockan 11:38

Av Sandra Sterner - 2 juli 2009 22:45

Trots att det varit så varmt ute idag, så har jag haft en otrolig längtan, att få skriva inlägg. Nu blir det 3:e inlägget för idag, och det tycker jag gott och väl får räcka.


Nu på kvällen, har jag fått agera "frisör" igen....och denna gång då Micke behövde hjälp med att färga sin utväxt. Åh, så länge som jag har känt honom, så har han alltid färgat sitt hår svart.

 

 

Utväxten,och några hemska gråa hårstrån syns.



Det har ju gått ett par veckor, sedan jag sist hjälpte honom, med att färga utväxten, och mycket riktigt hade det dykt upp några gråa hårstrån. Men numera är dom gråa hårstråna ett minne blått....(nej, jag menar förstås svart )


Voila, det färdiga resultatet.


Skrivet av Sandra 2 juli 2009 klockan 22:41

Av Sandra Sterner - 2 juli 2009 18:15

Det finns knappast något annat att göra, än att gå och bada, när det är så här otroligt varmt ute. Så idag har jag och Caroline, tillbringat en stund på våran badplats, och det var så skönt för lillstumpan, att få svalka av sig och plaska omkring i bassängen.

 


Micke undrade ifall jag ville hjälpa honom,med att färga hans utväxt. Så efter badet, åkte vi upp till Haninge Centrum, för Micke skulle inskaffa sig på svart hårfärg. Lite senare ikväll, är det dags för mig att agera "frisör" igen, och hjälpa honom, med att färga hans hår.


På väg ifrån Haninge Centrum, ner till Coop Forum.


Efter att ha varit i Haninge Centrum, gick vi ner till Coop Forum, för att veckohandla ( vilket var ett bra tag, sedan vi gjode sist)


       

                          Färdig handlat och på väg till kassorna.


Skrivet av Sandra 2 juli 2009 klockan 18:08

Av Sandra Sterner - 2 juli 2009 11:00

Vaknade alldeles genomsvettig i morse, och förstod att det skulle bli en sådan här varm/het dag igen.....flämtar!!


Man ska inte klaga på den sköna värmen, men ibland kan det bli lite för mycket...av det goda, och det gäller ju faktiskt allting.


Nåväl, jag tänker inte sitta inne och "uggla" när det är så här fint väder ute. Utan nu går jag och Caroline iväg och badar.




 

 

Skrivet av Sandra 2 juli 2009 klockan 11:05

Av Sandra Sterner - 1 juli 2009 19:00

Vädret var ju inte det bästa i morse, när jag vaknade, och ett tag trodde jag att det skulle bli oväder....men där hade jag tydligen helt fel.


När alla hade vaknat bestämde Caroline, Niclas och jag oss för att åka in till stan, för att shoppa lite. Caroline, ( trots sin unga ålder) är hon en väldigt klädmedveten och det är inte alltid bland det lättaste att hitta kläder, som faller henne i smaken....( Hmm, undrar vem hon har fått det ifrån )


Min 15-åringa son Niclas, ville förstås inte hänga med morsan och lillasyrran, i dom butikerna som vi skulle gå in på....det var alltifrån töntigt till barnsligt.

Caroline och jag fick yttligare en heldag på stan, och idag var det riktigt behagligt att gå på stan, och man slapp svettas halvt ihjäl.


Både jag och Caroline gillar att shoppa kläder, och till Caroline hittade jag denna cherisa klänning, med svart och lite silver tryck på, och även ett par tillhörande rosa solglasögon, som hon bara ville ha.


Själv, hade jag svårt att motstå, och kunde förstås inte låta bli att köpa denna urgulliga sommarklänning.


 

Skrivet av Sandra 1 juli 2009 klockan 19:05

Av Sandra Sterner - 1 juli 2009 09:15

Kände att jag inte kunde sova längre, så jag tassade upp, och slog på datorn.

Dom övriga i familjen ligger fortfarande, och sussar i sina sängar. Men snart vaknar även dom, och då är det full fart här hemma  igen.


Det varma vädret, har nu blivit betydligt svalare, och det ser lite övermulet ut....(kanske det är åskväder på gång)


Vi har ännu inte bestämt, vad vi ska hitta på idag, men något kommer vi hitta på att göra.


Skrivet av Sandra 1 juli 2009 klockan 09:11

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards