Alla inlägg den 4 september 2009

Av Sandra Sterner - 4 september 2009 12:30

Äntligen har det blivit fredag, och helgen är på ingående....skönt!

I går kväll när jag skulle gå hem ifrån jobbet hade det börjat regna igen, och dessutom börjat blåsa...riktigt ordentliget.

 

Men har numera alltid som vana, att ha mitt rosa paraply, nedstoppat i väskan, och det är oavsett hur vädret ser ut tidigare på dagen.

 

Hinner inte mera än att slå upp paraplyet innan, blåsten har tagit tag i mitt paraply, och vänt det ut och in.....Skit, utbrister jag medan jag försöker kämpa mot blåsten, och regnet som öser rakt ner över mig. Efter att ha kämpat, med att få paraplyet upprätt igen...."poff" så föll paraplyet ihop.

 

Inte nu igen....några utav pinnarna, som håller ihop paraplyet hade gått av, och det är inte första gången det händer mig att ett utav mina paraplyn går sönder, när det blåser ute. Blev något irriterad, och avskyr när det regnar ute, och att bli dyngsur.

 

Var inte på världens bästa humör igår kväll när jag hade kommit hem. Fick veta av min "crazy" make Micke, att Scary Movie 4 skulle visas på Kanal 5. Ser gärna på filmer, med mycket humor och komedi i och dom 3 tidigare filmerna av Scary Movie har jag skrattat mycket åt, och det var likadant igår kväll.

 

Varsegoda ett litet videoklipp ifrån filmen, som igår kväll gick på Kanal5....OBS!! Det roligaste kommer på slutet av klippet.

 


I morse fick Caroline se vad det var som jag hade köpt till henne igår. När jag innan jobbet hade hunnit med att åka förbi Farsta Centrum. Då Caroline är både lång och smal, så tyckte jag att hon skulle passa bäst i stretch jeans, och det som jag hittade till henne igår var.

 

* 2 par blekta stretch jeans.

 

* 2 par svarta leggins.

 

* 1 rosa tunika, med Rock motiv tryck.

 

Caroline blev jätteglad, och gillade allt som jag hade köpt....skönt då slapp jag åka iväg och byta det idag.

 

 

Skrivet av Sandra 4 september 2009 klockan 12:29

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards