Alla inlägg den 27 september 2009

Av Sandra Sterner - 27 september 2009 16:00

I går eftermiddag överraskade min dotter Nina och hennes familj både mig och Micke genom att komma hit och hälsa på. Janne hade fått låna sin pappas bil, och körde ner dom dryga ca: 11 mil, som det skiljer mellan Västerås och Stockholm.

 

Först hade dom varit förbi hemma hos hennes pappa Johan som bor i Tungelsta, och hälsat på. Nina ville även passa på att gratta sin lillebror Tobias som hade fyllt år dagen innan.

 

Efter att dom varit och hälsat på hemma hos hennes pappa, och bröderna. Kom Nina, Janne och Nova över till oss och jag blev såååå glad över att få träffa dom igen.

 

Dom hade käkat middag hemma hos Johan och Lizzy, och dom var inte hungriga. Men något vill man ju bjuda på när ens dotter kommer över, och hälsar på, och det blev lite kaffe och bullar

 

Söta Nova och stiliga Janne.

 

Tycker dom är lika som bär.

 

Nina, Janne och Nova.

 

Som tur var så var inte Micke beredd, när jag tog den här bilden.

 

Nu observerade Micke kameran och det är så himla typiskt honom att han ibland blir så "knäpp" när man ska ta kort.

 

Jag tillsammans med mitt söta barnbarn.

 

Nova blev lite småsur på sin mamma, och vad passar inte då bättre till än att komma upp till mitt knä och söka tröst.

 

Dom stannade inte så länge, och var snart tvungna att åka tillbaka hem till Västerås igen. Men redan i slutet av nästa månad, närmare bestämt den 22 oktober då Nova fyller 2 år. Kommer jag att sätta mig på tåget för att åka till Västerås för att fira Novas födelsedag.

 

 

Nu över till det dagens händelser. Förra söndagen när jag passade på att göra en ordentlig storstädning, rensade jag bland utslitna skor och skor som Caroline hade vuxit ur. Mina allför väl använda gympadojor, som var alldeles slitna åkte också ner i papperkassen. Så under veckan som har varit så har jag inte haft några gympaskor, och inte heller har jag kunnat gå ut och powerwalka

Likadant är det om jag ska åka till jobbet, det är skönare att jobba i gympaskor  man liksom "studsar" fram på golvet.

 

Idag åkte jag in till stan, och hittade dom är urgulliga svart/cerisa gympaskorna, som jag bara kände var min stil.

 

 

 

Skrivet av Sandra 27 september 2009 klockan 15:57


































Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards