Alla inlägg den 19 september 2009

Av Sandra Sterner - 19 september 2009 19:30

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, och denna gång blev det inte alltför långt uppehåll.

 

I morse passade jag på att ta mig en ordentlig sovmorgon. Sedan åkte vi iväg, och storhandlade på Coop Forum. Det hade börjat sina i samtliga av våra matförråd, men nu är det återigen välfyllt här hemma i både frys/kyl/skafferi.

 

I måndags kväll bänkade jag mig i tv-soffan för att ge programmet Svenska Hollywood fruar (en chans) innan jag kunde ge programmet ros eller ris. Det blev helt klart godkänt och jag kunde inte annat än att gilla dom 3 amerikanska fruarna Anna, Agnes-Nicole och Maria. Annas inställningar, som hon har haft ( som jag läst i tidningar och på internet) tycker jag stämmer in mycket på mig själv.

 

Hon säger vad hon tycker, och håller inget inom sig själv. Jag är på sätt och vis på samma sätt.

Men den tjejen som jag tycker var tuffast och stack ut var Agnes-Nicole, både vad det gäller klädstil och frisyr och när hon sedan stod på en skjutbanan och lärde sig skjuta med både pistol och gevär....en riktig tuff brud!! Jag jobbar ju kväll på måndag, men kommer att spela in programmet så att jag kan se det senare.

 

Nu lämnar vi Hollywood fruarna och deras värld och fortsätter med.... veckan som har gått. Det varit lite mera att göra en vanligt, när jag försökt att pussla ihop min arbetstid, och sedan på eftermiddagen åka ut till filmhuset på Gärdet.

 

Nästa vecka är det också mycket att göra, och förutom att man ska försöka hinna med att jobba, så ska jag både tisdag, torsdag och fredag var på filmhuset igen. Direkt efter inspelningen på fredag, bär det raka vägen hem till min son Tobias som fyller 14 år, och det kommer förstås att firas med tårta och massa födelsedagspresenter. Det skiljer inte så många dagar mellan Tobias och Carolines födelsedagar.

 

Den 3 oktober är det dags för Caroline att fira sin 9:e födelsedag 

 

 

Skrivet av Sandra 19 september 2009 klockan 19:33

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards