Alla inlägg den 17 september 2009

Av Sandra Sterner - 17 september 2009 20:15

Någon som undrat vart jag tagit vägen...?

 

Men jag kan upplysa, till mina läsare att jag fortfarande är i livet, och att allt bara är bra med mig. Men min dyrabara tid har helt enkelt inte räckt till att uppdatera på bloggen..sorry. Men nu i kväll, har jag gett mig tusan på att skriva ner några rader.

 

Anledningen till att jag inte har bloggat har att göra, att jag helt enkelt har tagit på mig, alldeles för mycket att göra.

 

Förra lördagen den 12:e startade inspelningarna av ett tv-program. Som leds utav programledaren Carolina Gynning, ( en väldigt duktig och humoristisk tjej)  Just nu i dagarna och även under nästa vecka kommer programmen att spelas in. Som senare i höst kommer att visas på TV4 plus. 

 

Program iden går ut på att det handlar om 20 tjejer, som ska dejta en kille, och som när som helst under programmets gång kan välja att trycka på en knapp, som visar att dom inte är intresserade av killen. Dom tjejerna, som är blir kvar till slutet av programmet, får sedan beskriva varför just dom vill gå på dejt med killen. Sedan är det upp till killen att gå fram till dom tjejerna som är kvar, och med hjälp utav dom knapparna som finns där tjejena står att trycka bort dom som han inte är intresserad av. Till slut är nästan samtliga 20 lamporna släckta,och det återstår bara strålkastarljus på en tjej, och det blir hon som får gå på middag, med killen.

 

Har varit i studion både i lördags i tisdags och även i dag. Det känns som jag farit omkring som en skottspolle mellan mitt jobb som ligger i Skarpnäck, och ut till Gärdet och filmhuset. Nästa vecka skulle jag egentligen ha jobbat kväll. Men som tur är så har jag världens snällaste arbetskamrat Kadum, som kunde byta skift med mig. Vilket gör att jag både hinner jobba dag, och sedan på eftermiddagen skynda mig på för att hinna ut till filmhuset på Gärdet. 

 

Har bara ännu hunnit med att lägga upp lite utav alla bilder som jag har tagit. Men det kommer mera bilder senare...

 

 

På scen inne i studion.

 

Den trevliga studiomannen Sean.

 

 
Skrivet av Sandra 17 september 2009 klockan 20:13












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards