Alla inlägg den 11 september 2009

Av Sandra Sterner - 11 september 2009 11:45

Idag har jag tagit ut en semesterdag, då jag har lite ärenden inne i stan som ska uträttas.

 

Men först en liten uppdateringen på min blogg.

 

Alltfler ifrån mitt jobb, har nu börjat läsa min blogg, och jag tycker det bara är roligt, när det kommer fram arbetskollegor och frågar om adressen till min sida.

 

Fick igår veta på jobbet, (och för mig var det en glädjande nyhet)  Att en utav cheferna, som bl.a jobbade den kvällen förra året. ( Har skrivit om det tidigare i min blogg) Då jag blev misshandlad på jobbet, och den berörda oroligt känslokalla chefen, som jobbade den kvällen, brydde sig inte ett jävla dugg.

 

Istället stod han bara brevid och kollade på när det hände!! Jag tycker fortfarande att det är för jävligt att han inte försökte avstyra det hela. Både hans namnskylt på dörren, och på den stora vita tavan är borttaget....äntligen.

 

Jag är helt säker på att det aldrig hade hänt, om någon utav dom ordinare cheferna hade jobbat den kvällen. Men nu var fallet så att dom inte jobbade den kväll utan istället var det..." Han som förr satt i kontoret närmast konferenssalen, och som alltid gick omkring i samma gamla slitna malätna mossgröna tröja med en skjortkrage som hängde utanför" ( får bara rysningar när jag tänker på vilken vidrig klädstil denna chef hade)

 

Jag kan lova att ingen är gladare än jag att den chefen inte längre finns kvar på min arbetsplats.

 

Dom andra cheferna Ronny, Peter och Micke som vanligtvis brukar jobba varanann vecka dag/kväll. Har jag bara beröm och rosor att ge till, och det är borde finnas flera sådana trevliga chefer som ni är.

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 11 september 2009 klockan 11:42









Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards