Alla inlägg under september 2011

Av Sandra Sterner - 4 september 2011 22:35

Igår mötte jag och Caroline upp mina  småsyskon och mamma utanför Stockholm södra. Vi gick sedan därifrån till restaurangen Stekpannan ( fniss, vilket roligt namn på en restaurang, men den hette faktiskt så)

   

 


Min syster Dessan hade redan tidigare i veckan ringt och bokat bord för oss alla. Det var bl.a en utav födelsedagspresenten från oss alla syskon att bjuda ut mamma på restaurang, och det uppskattas verkligen från henne.


Jag vill berömma den duktiga och trevliga servetrisen, som vi hade vi vårat bord. En väldigt trevlig tjej, som månade om oss gäster och frågade om allt var till belåtenhet.


Dom flesta utav vi  vuxna beställde in vitt vin,ja, förutom min lillebrosa Micke som älskar ÖL. Det blev hans fästmö Anette som fick lov att köra den långa vägen tillbaka hem till Enköping. Barnen beställde in allt ifrån cola, fanta till mjölk. När vi sedan skulle beställa maten, så var det så att vissa var sugna på kött, andra fisk ( vilket kan vara väldigt gott) men igår blev det kycklingfile för min del.


Jag hade som vanligt med mig min kamera och fotade litte grann.Tyvärr så blev en del utav bilderna lite för mörka, så dom bilderna blev inget att ha kvar. Sedan finns det dom i min släkt som inte alls vill synas i min blogg och det respekterar jag fullt ut.



Som jag skrev ovanför så är det så att alla inte vill synas i min blogg, och därför ser bilden ut som den gör.




På denna bild så syns min bror Micke och mitt emot honom hans fästmö Anette, med ryggen emot Caroline och min brors dotter Alexandra.

 

Min bror Micke


 

På denna bil längst ner min ena yngre tvillingsyster Dessan, Alexandra och Caroline

 

 

På vänster min andra tvillingsyster Nenne, Alexandra, Caroline och närmast kamerna med ryggen emot  min bror Micke

  

Födelesdagsfesten fortsatte sedan hemma hos mamma, där hon bjöd på tårta , bullar, kakor och kaffe. Där delades det ut ännu mera presenter till mamma och jag tror hon blev riktigt glad och njöd över sitt födelesdagsfirande.


 

Av Sandra Sterner - 3 september 2011 12:08

Idag fyller min mamma år och till att börja med vill jag utbringa ett riktigt leve hipp hipp hurra!

 


Senare idag ska jag åka in till stan och möta upp både mamma och mina yngre syskon, och vad vi ska göra det vet jag inte om mamma riktigt vet ännu, men vill inte skriva det i min blogg ( för då blir det ju ingen överraskning) men kommer såklart att ta med min kamerna och fota.


Under gårdagen blev det inte alls mycket gjort här hemma, utan låg mestadels och slappade och vilade och kollade på tv:n.

Däremot i morse vaknade jag nu ordenligt utvilad och pigg som en mört och kände mig nu lite gladare...igen. 



       

Även om jag ibland kan tycka mig ha en massa motgångar och kommer ner i svackor ( det tror jag alla personer gör ibland mer eller mindre) men jag är som sagt ( har skrivit det förut) en som ändå trots allt försöker vara stark  och stå emot allt som ibland tycks gå emot än.

 

 

Av Sandra Sterner - 1 september 2011 20:53

FAN, igår kväll strax innan klockan var 18.30 så brakade mitt modem ihop. Suckade djupt och sa till Caroline att vi fort som attan måste ta oss med bilen upp till Telia butiken uppe i Haninge Centrum, och med en kvart marginal innan dom stängde. Tyvärr så visade det sig att försäljaren råkade ge mig fel sorts modem och det visade sig inte alls passa ihop med min gamla ”stenåldersdator”.


Tack och lov så fick jag idag ”rätt” sorts modem och nu kan både jag och Caroline koppla upp oss på internet igen. Som en del utav er redan har märkt så är jag inte en som ( hinner) uppdatera bloggen varje dag ( då jag typ har en massa andra saker att göra) men skulle aldrig klara mig att vara utan datan. Herregud, hur sjutton klarade sig folk förr i tiden, då det inte fanns datorer i hemmen?  Och så påstår sig dom äldre ”Att det var bättre förr” och på det påståendet vill jag svara: Både Ja och NÄÄÄ! Vissa saker var kanske bättre förr, men långt ifrån allt!


Det blir mycket för er läsare att läsa igenom ikväll, men det blir så efter att jag nu gjort ett break uppehåll på 2 dagar.

Det är så jävla förbannat typiskt, men just nu känns det som jag är inne i en period då saker och ting börjar gå emot mig igen. Det är bara att ta gårdagen först var det modemet som pajade och sedan fick jag FEL sorts modem. Tidigare under gårdagens eftermiddagen upptäckte jag att det gått och blivit en stor ful reva i underkanten ( och det gick inte att laga) på en utav mina båda svarta skinnjackor, så den var det bara att kasta i soporna.

Suck och stön så kände jag igår kväll efter allt det som varit. Det har blivit för mycket fixade av renoveringen av kök, Carolines rum och hall under bara 1 månads period. Nej, jag kände verkligen igår att det var dags för lite miljöombyte och ibland händer det att jag blir väldigt  impulsiv och bestämde mig därför att gå ut en stund. Fixade fram barnvakt till lillskruttan min och åkte in till stan. Väl där hänger jag av mig min andra svarta skinnjacka på en stol och vänder blicken bort för att kolla på coverbandet som spelade och på loppet av bara några minuter är min andra ( och den enda) svarta skinnjacka borta.

Idag på jobbet kändes det otroligt tungt att jobba och jag kände mig så nere och ledsen, att jag var tvungen att gå tidigare.


Jag vet inte om det beror på att jag just nu har väldigt svåra PMS-dagar och det gör ju inte dagarna lättare.Jag har även idag haft en otroligt stark och saknad efter min älskade pappa, som gick bort den 30 mars, och det gör så ont i mitt hjärta och själ när jag tänker på att han inte längre finns kvar på detta jordeliv.


Men nu över till någonting helt annat……


Åh, så var det dags för flyttlastet att gå…igen! Denna gång var det alltså Henrik ( Gecke) att flytta. Johan ( Henriks pappa) hade tagit ledigt ifrån sitt jobb idag. Jag vill verkligen berömma och rosa Johan för att han under dagen idag kört kors och tvärs och fram-och-tillbaka. Det har varit alltifrån för Johan att åka från Vällingby till Slussen och hämta ut en liten lätt lasbil till Henrik och  därifrån direk ut till IKEA och sedan vidare till Henriks gamla adress i Västerhaninge och hämta hans möbler och därifrån vidare ner till Henriks nya lägenhet i Nynäshamn.

Jag känner dåligt samvete att jag inte har hjälpt till lika mycket som Johan har gjort, men har haft så mycket själv att stå i den sista tiden. Idag på eftermiddagen klockan var efter 15, så kom då till slut Henrik och Johan hit med lastbilen och hämtade en del utav mina gamla sparade möbler bl.a det vita ovala matbordet, vardagsrumsbord, tv+ tv-bänk, micro.


  


Henrik och Johan utanför min lägenhet


Jag blev lite undrade när jag upptäckte att Jimmys blåa soffa ( som han hade köpt när han flyttade till sin lägenhet tidigare i sommras) det visade sig att Jimmy redan hade ledsnat på sin blåa soffa ( bara efter några månader och köpt sig en ny. Istället så var Jimmys snälla tanke så att han tänkte ge bort den blåa soffan till Henrik, men själva kruxet var så att den soffan gick liksom inte att plocka isär + att hissen ( Jimmy bor bara på 2:a våningen, och förstås utan hiss) men däremot Henrik han bor numera på 6:e våningen och hiss-fan visade sig vara alldeles för smal och hur en Johan och Henrik vände och vride på soffan så gick det inte in i hissen, och vem fan orkar gå 6 våningar upp med en soffa…?

Så det blev till att dumpa soffan här hemma i mitt grovsopsrum, och tur var väl ändå det att det inte var en sprillans ny soffa utan en begagnad.


Nu kommer här lite bilder ifrån Henriks nya lägenhet, som han gärna vill visa upp.


 

Henrik poser i sin nya lägenhet

   


Johan och Henrik bland alla karonger och möbler som ska ställa på rätta och plockas ur.


 

 En Guddomligt vacker utsikt från vardagsrumsfönstret


   

Sedan får ni ta del utav höjden från Henriks fönster, och är det något som jag INTE gillar så är det höga höjder. Därför bor jag bara på nedrebotten.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards