Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Sandra Sterner - 3 januari 2012 11:38

Så var det min tur att få en släng av magsjuka och det är verkligen inte roligt att ligga ( för det är det ända man vill göra) i sängen, och springa upp för att gå på toaletten. Fy, fan för att känna och må såhär och det värsta utav allt är det fruktansvärda illamåendet, men hoppas att det gått eller blivit bättre tills i morgon.


Av Sandra Sterner - 3 januari 2012 00:30

Jag har vid flera tillfällen under kvällen försökt att ta mig in på denna blogg, men det har tyvärr visat sig helt omöjligt...suck!! Det som har mött mig och även kanske mina läsare som försökt att ta sig in på bloggen är följande felmeddelande: Bad gateway.

När jag skrev för den gamla Metrobloggen, så gick dom ut till samtliga utav sina bloggare att dom efter ett antal år skulle lägga ner Metrobloggen, och det orsakade ju förstås en hel del panik och oro bland samtliga utav oss som bloggade för Metrobloggen. Men så köptes den gamla Metrobloggen, upp utav ett bolag som heter Virtuell Media, som ordnade det så att alla bloggar kunde vara kvar och det kändes ju förstås väldigt bra. Jag hade innan jag visste att Virtuell Media skulle ta över Metrobloggen, redan hunnit med att starta upp en ny blogg på Bloggplatsen, dit jag även började flytta över många ( men ännu inte riktigt alla) skrivna inlägg. Men då Metrobloggen nu blev kvar i ny regi, så blev det så att jag valde att ha kvar båda den och min andra ny startade blogg, som jag numera har som en backup ( reserv) blogg.


Nej, nu får det  lov att räcka att skriva om detta, nu blir det över till något helt annat samtalsämne.

Jo, jag hade tänkt ta upp det här ämnet med att antagligen så är man morgon-pigg och vaknar automatiskt ( utan väckarklocka) redan typ klockan 6-7 på morgonen eller så är man nattmänniska och det är precis det jag är!

Jag för min del rubbade en hel del på mitt dygn under ett par dagar förra veckan och det var ju för att jag var bl.a på kryssning och sedan var det ju nyårsafton och båda dom dagarna blev det sent i säng.


Idag började vardagen igen och man skulle upp i ottan, för att göra sig ordning och ta sig till jobbet. Det började redan strula sig när inte Carolines skolskjuts inte kom den tiden, den brukar göra och efter att ha väntat några minuter var jag tvungen att ringa upp till taxibolaget och fick där veta att Caroline inte idag stod uppsatt på någon resa till fritids, men efter att ha diskuterat med tjejen på taxibolaget att min dotter måste komma iväg till fritids så kom då det då till slut en något försenad taxi.


Jag tror detta får lov att räcka med skrivadet för inatt. Nu väntar sängen och några timmars sömn...natti natti.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards