Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Sandra Sterner - 23 januari 2012 20:24

Idag blev då äntligen det lite försenade besöket till salong Saho av och det kändes som det verkligen var år och dar sedan vi var på hans salong och tittade in. Då det gäller frisörer, som är super proffsiga att klippa, färga, tona, permanenta eller göra andra snygga konstverk med frisyrer, så rekommenderar jag varmt att man ska vända sig till dom duktiga frisörena som finns på salong Saho, som ligger uppe i Haninge.

Det märktes redan idag, när jag hade hämtat Caroline på fritids att hon var förväntansfull och ivrig på att vi skulle iväg till Saho. Väl framme så sken Saho upp som en sol när vi klev in på hans fina salong. Caroline hängde av sig sin jacka och en utav Saho anställda började med att tvätta och göra hårinpackning på henne och efter det så tog en annan anställd över för att borsta/kamma ut hennes extremt lååånga hår.



 

Det tog en stund att kamma igenom Carolines, långa hår.


   

Som var så här långt innan Saho, började klippa henne.


När det var klart, med borstningen/kamningen,så kom då mästaren själv, ( som precis strax innan hade blivit klar med en annan kund och det resulatet blev såhär.)




 

Titta vad snyggt rakat den här unga pojken har blivit i håret.


När det gäller att klippa, färga, tona, permanenta  eller skapa frisyrer, så är Saho och hans personal, långt ute i fingerspetsarna som duktiga konstnärer.Nu återstod det bara för Saho, att sätta sina proffsiga, magiska händer och den "gyllene saxen" ( som jag kallar den för) i Caroline långa hår och klippa hennes toppar och som alltid blir det perfekt resultat.


 

Nu har Saho satt igång med Caroline kalufs....



 

och börjar strax klippa, igenom det enorma långa hårsvallet.




 

och resultatet, när Saho var färdig blev såhär!


Jag kan verkligen varmt rekommendera, att det är värt ett besök på salong Saho      

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards