Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Sandra Sterner - 8 januari 2012 18:03

Så var det söndag kväll och nu på tiden att uppdatera på bloggen igen. Det är nu sista dagen på ledigheten, innan morgondagen börjar med en lång vecka framför en som väntar, vilket innebär att åka och jobba för mig och Caroline ska iväg till skolan.


Fy, sjutton så kallt det har gått och blivit ute nu. Jodå, jag vet att månaderna januari och februari är dom kallaste månaderna, men man har ju nu gått och vant sig under november och december att det är plusgrader och så sticker nu temperaturen ner på minus grader...BRRR, så känner jag så fort jag måste sticka näsan  utanför dörren. Min nya lägenhet ( ja, ja, ny kanske den inte direkt är, men det är min första vinter i den) och förra året på den gamla adressen när det var ännu kallare ute, så inskaffades det 2 stycken extra bärbara element till hemmet p.g.a att jag frös så mycket. Dom har fått stått ner i källaren fram tills det blev minusgrader ute, då kånkade jag upp dom och har nu dom båda på för fullt här hemma och nu är det riktigt behagligt varmt och skönt här inne.


Nu blir det tv-tittade för mig och ikväll klockan 18 på TV11 börjar en ny reality serie som heter " Stygga flickor söker kärlek"

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards