Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Sandra Sterner - 20 januari 2012 21:20

Åh, Herregud, detta som hände i mig är ta mig f-n inte sant!!


Det började redan i morse att jag försökte ringa en viss person, för att tala om att jag inte kunde komma, men det gick bara fram en massa signaler. Därefter försökte jag pröva att ringa ett annat nummer och nu kom jag fram. Förklarade att jag inte kunde komma p.g.a  akut förhinder med mitt barn, och frågade om jag istället kunde komma eftermiddagen/kväll, och fick klartecken till att det var Okej!


När jag väl kommer fram på så visade det sig inte alls gå speciellt bra att komma eftermiddag/kväll. Jag kan lätt skriva att man inte direkt kände sig speciellt välkommen. Utan fick istället  höra att det nu var en person för mycket i kväll, och under dagen hade det tydligen saknats en del personer ( vilket jag inte alls fick veta när jag ringde på morgonen.) När jag frågade några utav dom andra om det hade varit mycket att göra, så fick jag veta att det knappt hade varit någonting alls att göra.


Det är så att jag mer eller mindre just nu börjar tvivla på om man kan lite på andra människor ord. Förut så trodde jag verkligen att man kunde lita på det en person sade, men man ska inte ta någonting alls för givet här i livet...eller finns det fortfarande kvar någon viss liten ynka procent utav jordens befolkning, som man kan lita på deras ord.


Jag kan både lyssna och ta emot kritik om det är så att jag gjort något fel. Men i detta fall så kan jag tyvärr inte se att det är jag som gjort något fel. Utan jag trodde ( men tror det ska man tydligen bara göra i kyrkan.)att man kunde lita på folks ord, men tydligen inte.


Jag tror ingen skulle tycka det var roligt att få känslan att veta att man inte är välkommen och dessutom höra: Att nu blir vi en person för mycket i kväll. Nu många timmar senare så känns det mera skrattretade, att en person med en sådan position, ens kunde uttrycka sig sådär!


Det hela slutade med att jag tog mitt "pick och pack" och satte mig i bilen och åkte sårad och ledsen hem.

Av Sandra Sterner - 20 januari 2012 10:02

Det brukar ju inte direkt höra till vanligheterna att jag uppdaterar vid det här tidpunkten på dagen, men idag blev det så. I vanliga fall så brukar jag befinna mig på jobbet just nu, men inte idag, utan idag har jag nämligen bytt skift och jobbar istället kväll.


Inför helgen så ska jag tillsammans med Caroline i morgon åka till en viss frisör och klippa hennes toppar. Sedan blir det säkert att vi tar går runt bland butikerna i centrum och kanske vi hittar något som passar oss i smaken och shoppar det.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards