Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Sandra Sterner - 22 januari 2012 17:35

Just nu känner jag mig lite låg och överkörd, och det har bl.a att göra med det som hände i fredags. Jag brukar utåt sett vara en som ( för det mesta) är stark och kan stå emot, men även jag har ( om nu vissa kanske har svårt att förstå det) känslor och kan bli sårad och ledsen.




 

Det är inte heller första gången detta händer mig och vet snart inte vad det är jag gör som blir så fel. Jag har varit med om att det finns en del som störs sig på mitt sätt att klä mig!!Herregud, att det inte finns något annat vettigare för den/dom personerna att göra än att gå runt och klaga på en annan människas klädstil. Jag ser dagligen utanför mitt hem i min vardag personer, som går runt i såna solkiga, uttvättade eller alldeles för stora eller bylsiga  kläder, träningsbyxor, och t-shirtar, som är så uttvättade att dom sett sina bästa dagar för länge sedan.

Denna gång var det ju inte detta som det var klagmål över och det kändes ju förstås skönt. Däremot uppskattar jag inte att en person, med den positionen väljer att verbalt uttrycka sig så illa mot mig. Det gjorde mig både ledsen och sårad. Men det är tydligt att det verkar finnas lite överallt "någon" person som på något konstigt sett störs sig på mig, mer eller mindre.


Så den gångna helgen blev inte alls som jag från början hade planerat. Igår var det egentligen tänkt att jag tillsammans med Caroline skulle åka upp till våran favorit frisör Saho, och klippa Caroline toppar och därefter skulle gå bland butikerna inne i centrum och sedan avsluta dagen med att Caroline fick gå och äta på Mc Donalds, men det blev ingenting med det.


Däremot är Caroline, idag tillsammans med alla sina övriga syskon och med världens schysstaste barnvakt och bästa vän: Johan och Lizzy på en stor släkträff. T.o.m Nina, Janne och Nova, åkte ner med bilen från Västerås, för att delta på släkträffen, som barnens kusin Maria tillsammans med sin make anordnar.


 

 

Barnens söta kusin Maria.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards