Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Sandra Sterner - 17 januari 2012 18:04

Sådär, ja nu så är jag tillbaka på bloggen igen, efter några dagar break uppehåll. Angående mitt uppehåll, så beror det på att jag varken haft någon större lust eller iver att skriva och har man  inte det, då ser jag det som rätt meningslöst att sätta framför skärmen och skriva.


Ja, vad har hänt sedan sist...!


Caroline verkar ha kommit in i någon ny form av "trotsålder" vet inte om man kan ha trotsålder när man är 11-år, men om det nu finns något annat namn för det, så har jag tyvärr inte det, men nu är hon inne i en period och har varit det ett tag och det är att hon mer eller mindre vägrar äta "viss" mat. Det är alltså skitjobbigt! Bland annat så säger Caroline, att hon inte vill äta kött, för att det är synd om djuren ( ingen utav mina andra barn eller jag själv är vegetarianer) och särskilt när man är barn, så är det extra viktigt med variernade kostcirkel, så ikväll gjorde jag fiskpinnar och potatis, och när det gäller fisk, så är det också det ända som Caroline äter, och tack och lov så gick det ner. Nu går Caroline i 5:an och när hon kom hem idag, så suckade hon och beklagde sig över att hennes "fröken" hade gett henne 2 stycken olika läxor tills i morgon, en svenska läsning, som hon skulle skriva en kortare uppsats till och så en läsläxa. Så direkt efter maten, alltså inget Wii-spelade eller sitta på datorn, utan först och främst läxläsning, för den unga fröken.


Jag tycker det är otroligt viktigt med skolan och att man skaffar sig en ordentligt utbildning efter grundskolan. Mina tre äldsta barn har alla gått 3-4 årig linje på gymnasiet och skaffat sig en utbildning och tagit studenten. Och mycket tack vare att dom utbildat sig och fått bra betyg, så har dom nu fått fast anställning och jobbar, med det som dom verkar trivs väldigt bra med.


Just det hade tänkt skriva om detta också. Som en del utav er redan vet, så har vi ju här hemma sedan tidigare den röd/vita, fyrbenta saken, som Simba ibland kallas för här hemma. Nu så är det såhär att jag tänkt på att eventullt skaffa mig en till katt och givetvis så ska det vara en kattunge hona. Och efter att ha tittat lite på internet efter just rätt sorts kattunge ( för mig är det viktigt att det blir rätt, när man väljer ut vilken sorts ras man vill ha på sin katt, och inte köper grisen i säcken, så därför efter att ha googlat mig igenom en del rsaer på katter, så blir det antligen ( om jag nu köper en till katt, vill säga) någon utav dessa Perser kattungar eller så Exotic kattunge.



 


 

 


 


Nu så måste jag iväg med min son Niclas. Det är nämligen så att han försökt sig på att leka frisör med sig själv och med det så menar jag att han har försökt blondera sitt tidigare, mörkare hår som varit färgat i mörkbrunt. Men tyvärr så misslyckade han total med sig hårfärgning, som han gjorde hemma hos sin pappa i Vällningby. Resultatet blev av Niclas, blonderingen, att stackaren blev fläckvis orange i håret och så går det ju bara inte att gå och se ut!  Så nu rycker mamma in och ska hjälpa min son att få bort dom oranga fläckarna och jag tror det blir allra bäst om Niclas, denna gång försöker komma så nära sin naturliga hårfärg som möjligt.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards