Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Sandra Sterner - 10 maj 2012 19:45

Natten till idag så vaknade jag upp och kände en molande värk i en tand och tänkte " åh, nej inte detta också". Gick upp och tog en Treo och det lindrade lite efter ett tag, men när jag sedan vaknade på morgonen så hade tandvärken kommit tillbaka. Det blev till att ringa till min tandläkare som ligger inne i stan och som tur var så fick jag en akut tid redan idag och måste erkänna att dom där läskiga borrarna är inte specillet roligt...usch och tvi bevare mig väl den ena borren, den såkallade vattenborren, som fungerar snabbast och smidigat den får mig att känna mig näst intill "dränkt" i käften och det spelar ingen roll att tandläkaren placerat någon annan grej som ser ut som en spiral och låter som "Kalle Anka" det känns ändå som en uppsjö av vatten i munnen och det känns som man ska drägla ihjäl sig. Nåväl, den andra borren då..ååå jag får kalla kårar den vibrerar och ger ifrån sig en sådan dovt ljud och när tandläkaren använde den så kändes det som hela skallen på mig skakades om. Det finns knappast något värre än att ha tandvärk och själv kan jag inte fungera normalt och ännu mindre jobba när jag har det, men efter att fått ordentligt med bedövning och min duktiga tandläkare snabbt och smidigt lagat min tand, så har det nu gått över och det känns ju förstås jätteskönt.


Något som dessvärre inte alls är lika roligt och det är att jag inte heller i morse fick något som helst besök som utlovat tidigare av någon målare och nu börjar mitt tålamod gå emot sitt slut. Okej, att han kanske nu inte råkar vara färdig med någon annan lägenhet, men då ska man väl inte utlova att man ska komma in viss dag, utan istället höra av sig och tala om att man är försenad.  Jag ger nu denna målare max en dag till och komma och har han inte dykt upp i morgon och även då jobbar helgen så behöver han inte komma, utan då tar jag kontakt återigen med mitt hyrevärd och ser om det går att lägga ut det på något annat företag, som kanske är bättre på att hålla det dom lovar.


Att det kan vara möjligt för TV4 att välja att flytta på det otroligt populära TV-programmet Let´s Dance som alltid visats på fredagskvällarna, och detta p.g.a av att dom istället föredrar att visa någon urtråkig match i ishockey....gäsp! Herregud, alltså både förra torsdagen, men tyvärr var jag upptagen med något helt annat och kunde inte se det programmet. Men det gick ju inte att undgå efteråt att läsa vad upprörd Tony hade blivit och hotat med att sluta som domare och kan inte annat än att instämma och hålla med honom om att inte Camilla Henemark passar in i årets säsong av Let´s Dance, men det verkar ju ändå som en del utav det svenska folket vill se henne kvar i programmet och om ni som nu fortsättningsvis fortsätter att lägga eran röst på Camilla Henemark, så hamnar hon snart i final och det skulle kunna mig att bojkotta Let´s Dance för all framtid. Nej, nu tycker jag att den extremt STORA och kopiösa kvinna har dansat klar i Let´s Dance och tycker nu det är dags för henne att snöra av sig dansskorna. Det kan inte vara bland det lättaste för proffsdansaren Tobias, som ser så tunn och samtidigt så ser han så skör och liten ut brevid henne, och när han för henne och det har ju t.o.m hänt att han lyft och bärt henne och konstigt nog så pallar han av det. Jaa, att Tobias ser ut som den tecknade figuren "Linus på linjen" men är kanske ändå en riktigt " Karl Alfred"


Jag tror inte jag är ensam om att tycka den som absolut dansar både bäst och skicklast utav dom alla deltagare är det ju ingen tvekan om och det är ju ingen mindre än Anton. Men den som är snyggast, sexigast och har den absolut bästa utstrålningen är ju Marcus....wow, vilken karl...jam jam.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards