Alla inlägg den 23 maj 2012

Av Sandra Sterner - 23 maj 2012 23:45

I måndags då jag tyckte det var att göra i princip hela dagen och kvällen. Det var som om allting bara gick i ett och så fort en sak var klar så var det dags att ta itu med nästa grej att göra.

Bland den sista saken som jag tog mig itu med att göra innan jag bestämde mig för att avrunda dagen, det var att ställa upp för min son Niclas, som tidigare på kvällen hade kommit över för att hjälpa mig med att få in alla möblerna tillbaka in i sovrummet, och därefter sätta upp ett skåp och tavlorna på väggen.

Jag vet alltså inte alls hur det skulle ha gått eller slutat, om det inte hade varit så att Niclas hade kunnat kommit över med så kort varsel och så fort. Antagligen hade jag fått slita betydligt mycket hårdare alldeles själv och gjort slut på både all min kraft och även fått förbannat ont i ryggen och armarna, men när man är två stycken så går det både fortare och det blir även lite lättare.


Är det inte så man säger att: Den ena tjänsten är den andra värd och en tjänst kräver eller tycker jag att man borde göra och det är såklart en gentjänst...det fattas ju inte annat och skulle heller aldrig vara pratat om något annat.

Niclas ville efter att vi återställt mitt nyrenoverade sovrum i lite ny stil. Få sitt enorma hårsvall, som nu mer eller mindre hade växt över alla breddar och bara stod och spretade åt alla håll. Dessutom så gick hans hårfärg i någon konstig blandning av orange, gult, brunt. Hmm, tror nog Niclas försökt gett sig in på att bli blond igen, men trots mina tidigare "varningar" att inte själv mixa med att försöka ge sig på att bli blond, när han från början hade färgat håret kastanjebrunt.


Det blev alltså till för mig som hade hållit igång hela dagen, men det är så med mig, att när jag har kommit upp i varv och har haft saker att göra hela tiden, då blir det liksom svårt att sluta upp med en gång, så det var lika bra att köra på vidare. Min son ville få hjälp med att få någon form och styrsel och en någorlunda frisyer igen och det blev en självklarhet att jag ställde upp och agerade frisör.


 

 


 

Så här blev det färdiga  resultatet, efter det att Niclas hår blev klippt och färgat på nytt.




  

Det unga kärleksparet Niclas tillsammans med sin flickvän Matilda

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards